Kahramanmaraş'ta korkunç kaza! İşçi servisi devrildi: Çok sayıda yaralı var

Kahramanmaraş'ta korkunç kaza! İşçi servisi devrildi: Çok sayıda yaralı var

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bir işçi servisi minibüsünün devrilmesi sonucunda 9 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Gündem

29.09.2024, 16:29

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında işçileri taşıyan bir minibüs devrildi. Kaza, Batı Çevre Yolu mevkisinde yaşandı. 46 S 1286 plakalı işçi servisi minibüsü, sürücü S.K.'nin kontrolünden çıkarak refüje çarptı ve devrildi.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine hızla ulaşan ekipler, yaralıların kurtarılması için çalışma başlattı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Batı'ya net mesaj: 'Geri adım atılması söz konusu değil' KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Batı'ya net mesaj: 'Geri adım atılması söz... Haberi Görüntüle

9 KİŞİ YARALANDI

Kazada minibüste bulunan 9 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, Kahramanmaraş’taki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumları ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kazanın sebebi ile ilgili incelemeler sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading