Yandex Metrica

Sitede Ara

Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli çobana işkence! Görüntüler infial yarattı

Kahramanmaraş'ta iki kadın, çobanlık yapan zihinsel engelli adama dakikalarca işkence etti. Kızlardan biri halay çekip şarkı söyleyerek çobanı sopayla döverken, diğer kız tüm bu anları gülerek cep telefonu ile videoya çekti. Başı kanayan çoban, korkudan karşılık dahi veremedi. Çobanın markete gidip kadın ve arkadaşına alkol getirmediği için darp edildiği iddia edildi. Çobanı darp eden ve arkadaşını kayda alan şahıs yakalandı.

Gündem

23.09.2024, 13:18

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşanırken insanlıktan nasibini almamış eli sopalı bir kadın çobanlık yapan zihinsel engelli vatandaşı evire çevire dövdü.

Koyunlarını otlatan engelli çobana iki kız dakikalarca işkence yaptı. Kızlardan biri halay çekip şarkı söyleyerek çobanı sopayla döverken, diğer kız tüm bu anları gülerek cep telefonu ile videoya çekti. Başı kanayan çoban, korkudan karşılık dahi veremedi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Söz konusu görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları insanlıktan nasibini almamış kızların yakalanıp gerekli cezayı almaları gerektiği şeklinde yorumlar yaptı. Çobanın markete gidip kadın ve arkadaşına alkol getirmediği için darp edildiği iddia edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Kahramanmaraş’ta zihinsel engelli çobana işkence eden iki genç kızla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''22.09.2024 tarihinde bazı sosyal medya hesapları üzerinden Andırın ilçemizde N.Y isimli vatandaşımızın darp edilmesiyle ilgili bir video paylaşılmıştır. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine sopa kullanmak suretiyle darp edilen N.Y. olay sonrası Andırın Devlet Hastanesinden darp raporu alarak kendisini darp ettiğini iddia ettiği M.G. ve S.G. isimli şahıslardan şikayetçi olmuştur. Darp eden şahıslar, mevcutlu olarak Adliyeye sevk edilmiştir.''

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading