Yandex Metrica

Sitede Ara

Kahreden detay! Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın komşusu acı gerçeği açıkladı

Ümraniye’de görev esnasında uğradığı hain saldırı sonucu şehit düşen polis Şeyda Yılmaz için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Şeyda Yılmaz’ın, olaydan sonraki gün ailesinin yanına gitmek için 5 günlük izne çıkmaya hazırlandığı öğrenildi.  

Gündem

23.09.2024, 13:01

İstanbul Ümraniye'de, bu sabaha karşı meydana gelen olayda motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede esnasında silahla ateş etmesi sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olurken biri polis iki kişi de yaralandı. Şeyda Yılmaz'ı şehit eden 19 yaşındaki zanlının suç dosyası kabarık çıktı. Zanlının 26 suç kaydı olduğu tespit edilirken şehit Şeyda Yılmaz için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'nde yer alan yerleşkesindeki törene, şehidin eşi polis Semih Yılmaz ile ailesi, İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile çalışma arkadaşları katıldı. Emniyet Müdürü Aktaş, törende yaptığı konuşmada, şehidin ailesine, yakınlarına, polis teşkilatına başsağlığı diledi.

7 bin TL üzeri alışverişte kredi kartı zorunlu mu olacak? 7 bin TL üzeri alışverişte kredi kartı zorunlu mu olacak? Haberi Görüntüle

HENÜZ 1 YILLIK POLİSTİ

27 yaşındaki şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın 1 yıllık polis olduğunu belirten Aktaş, ''Firar eden şüpheliyi yakalamak için yapılan çalışma esnasında zanlıyla girdiği kahramanca mücadele neticesinde yaralanıp, hastaneye kaldırıldı. Şeyda Yılmaz'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu. Yapılan çalışmalar neticesinde olayın failinin kısa sürede yaralı olarak yakalandı. Şehidimizin aramızdan zamansız ayrılması, başta çok değerli ailesi olmak üzere hepimizi derinden üzdü. Şehidimizin değerli ailesi, bugün yüreklerinize sığdıramadığınız acılarınızı azaltmanın mümkün olmadığını çok iyi biliyorum. Üzüntümüz derin, acımız büyüktür, Allah hepimize sabırlar versin." dedi.

Konya'da 2 yaşındaki bebek çadırda ölü bulundu Konya'da 2 yaşındaki bebek çadırda ölü bulundu Haberi Görüntüle

TABUTUNA TÜRK BAYRAĞI SARILDI

Yapılan konuşmaların ardından şehit Şeyda Yılmaz'ın Türk bayrağına sarılı tabutu önünde saygı duruşunda bulunuldu, dua edildi. Tören mangasınca omuzlarda taşınarak araca konulan cenaze, toprağa verilmek üzere memleketi Sivas'a gönderildi. Şehit Yılmaz, buradaki Ayyıldız Camisi’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazından sonra Sivas İli Yukarı Tekke Polis Şehitliği'nde defnedilecek.

Kamala Harris-Trump düellosunu kim kazandı? Hangi aday öne geçti? Kamala Harris-Trump düellosunu kim kazandı? Hangi aday öne geçti? Haberi Görüntüle

''5 GÜNLÜK İZNE GELECEKTİ NASİP OLMADI''

Türkiye, şehidine ağlarken kahreden detay ortaya çıktı. Sivas’ta ki komşu Mustafa Yaman, Yılmaz’ın olaydan sonraki gün 5 günlük bir izne çıkacağını ifade etti. Komşu Yalman, “Anne ve babaları gibi çocukları da çok iyilerdi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kendi evladımız gibiydi. Elimizde büyüdü. Normal bir yaşantısı vardı. Kızımızı şehit eden kişi 26 suçtan aranan bir kişi. Bu adam daha kaç kişi öldürecek ki bunu içeri alsınlar cezaevine koysunlar. 5 günlük bir izne gelecekti ama nasip olmadı” ifadelerini kullandı.

Haksızlıklara göz yumamazdı! Ailesi Şehit Ayşenur Eygi'yi anlattı: Arakan'a, Myanmar'a da yardım için gitmişti Haksızlıklara göz yumamazdı! Ailesi Şehit Ayşenur Eygi'yi anlattı: Arakan'a, Myanmar'a... Haberi Görüntüle

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Yaralı polis K.H.S. ile P.G'nin hastanedeki tedavilerinin sürüyor. Polis ekiplerinin çalışmasında zanlı Yunus Emre Geçti de yaralı şekilde gözaltına alındı. Ümraniye'de 1 polisi şehit edip 1 polisi yaralayan Yunus Emre Geçti'nin geçmiş suç kayıtları ve eşgali.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading