Kahve Dünyası boykot mu? Kahve Dünyası İsrail malı mı, kimin?

Kahve Dünyası boykot mu? Kahve Dünyası İsrail malı mı, kimin?

Kahve Dünyası, Altınmarka Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulmuştur. Bünyesinde kahve, çikolata, dondurma, unlu mamüller ve mağazalar zinciri markaları barındıran Kahve Dünyası boykot mu sorusuna yanıt ararken Kahve Dünyası’nın İsrail malı olup olmadığını araştırmaktadır. Peki, Kahve Dünyası kimin?

Gündem

02.10.2024, 13:54

Kahve Dünyası, 2004 senesinde Altınmarka Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulan ve Altınkılıçlar Kahve Kakao Ürünleri Tic. ve San. A.Ş. bünyesindeki kahve, çikolata, dondurma, unlu mamüller ve mağazalar zincirinin bir markasından ibarettir.

İstanbul’un Eminönü semtinde açılan ilk mağazası sonrasında şimdilerde Türkiye’nin 34’ten fazla şehrinde hizmet veren Kahve Dünyası, 2011 yılında Londra, Piccadilly Circus’ta açılan ilk yurt dışı mağazası ile dikkat çekmiştir.

Geleneksel Türk kahvesi, espresso bazlı gurme kahve çeşitleri, aromalı filtre kahve, soğuk kahve, paketli kahve ürünleri ve yöresel kahveler gibi 50’den fazla kahve çeşidini müşterilerine sunan Kahve Dünyası, ürünlerini 70’den fazla ülkeye ihraç etmektedir.

Kahve Dünyası boykot

Diyarbakır'da peri masalı: 9 metrekarelik dükkandan, ikinci fabrikasını kuruyor! 10 ülkeye ihracat yapıyor Diyarbakır'da peri masalı: 9 metrekarelik dükkandan, ikinci fabrikasını kuruyor! 10... Haberi Görüntüle

KAHVE DÜNYASI BOYKOT MU?

Kahve Dünyası bir Türk markasıdır. 2004 yılında İstanbul’un Eminönü ilçesinde Altınmarka Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulmuştur.

Şırnak'ta ‘Gürz-18’ operasyonu: Terör inleri yerle bir edildi Şırnak'ta ‘Gürz-18’ operasyonu: Terör inleri yerle bir edildi Haberi Görüntüle

KAHVE DÜNYASI İSRAİL MALI MI?

Kahve Dünyası markası İsrail malı değildir. Kahve Dünyası, Türk malıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading