Yandex Metrica

Kamala Harris-Trump düellosunu kim kazandı? Hangi aday öne geçti?

Kamala Harris-Trump düellosunu kim kazandı? Hangi aday öne geçti?

ABD Başkanlık seçimine sayılı günler kala Demokratların adayı Kamala Harris ile Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump kozlarını canlı yayında paylaştı. Canlı yayın düellosunu dünya genelinde milyonlarca kişi canlı olarak izledi. Düellonun galibinin kim olduğu ise merak edilirken Trump ve Harris'in kampanya direktörlerinden peş peşe açıklamalar geldi. Peki Kamala Harris-Trump düellosunu kim kazandı? Hangi aday öne geçti?

Gündem

11.09.2024, 10:18

ABD seçimleri Kasım 2024'te yapılacak. Dünya piyasalarının ve dünya siyasetinin yakından takip ettiği seçim öncesi Cumhuriyetçilerin Başkan Adayı Donald Trump ve Demokrat Aday Kamala Harris, ilk kez televizyon tartışmasında kozlarını paylaştı. Tartışma, sürpriz bir el sıkışmayla başladı. Uzun süren tartışmadan avantajlı ayrılan tarafın kim olduğu ise merak ediliyor. Taraflardan da peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. 

Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Haberi Görüntüle

KAMALA HARRİS-DONALD TRUMP DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

Amerika Birleşik Devletleri'nde Demokrat aday Kamala Harris ve Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump, 5 Kasım'da yapıalcak seçim öncesi televizyonda kozlarını paylaştı. Pensilvanya eyaletinin Philadelphia kentinde Ulusal Anayasa Merkezi'nde yapılacak münazara Amerikan ABC News'ten yayınlandı. Milyonlarca kişi tarafından izlenen düellodan galip çıkan ismin Kamala Harris olduğu düşünülüyor. 

2024 Mevlid kandili ne zaman, hangi gün? 14 Eylül Cumartesi mevlid kandili mi? 2024 Mevlid kandili ne zaman, hangi gün? 14 Eylül Cumartesi... Haberi Görüntüle

HARRİS-TRUMP TELEVİZYON TARTIŞMASINI KİM KAZANDI?

İki adayın ilk televizyon tartışmasını milyonlarca kişi izledi.  Donald Trump ve Kamala Harris 90 dakikalık düellosunda ekonomi, sınır güvenliği, kürtaj ve dış politikadan pek çok başlığa yer verildi. Düello öncesinde başa baş giden seçim yarışında, canlı yayındaki tartışmanın ardından ilk anket sonuçları da geldi. CNN'nin anketine göre, tartışmayı takip edenleri yüzde 63'ü Harris'in yüzde 37'si Trump'ın daha iyi bir performans sergilediğini belirtti.

Saraçhane'de aile buluşması! Binlerce kişi LGBT sapkınlığına dur demek için meydanlara indi Saraçhane'de aile buluşması! Binlerce kişi LGBT sapkınlığına dur demek için... Haberi Görüntüle

TRUMP TARAFI GALİBİYET İLAN ETTİ

Trump cephesinden gelen ilk açıklamaya göre düellonun kazanının kendi adayları olduklarını belirtti. Harris cephesi ise ikinci vir düello için kapının açık olduğunu belirtti. BBC’nin Kuzey Amerika muhabiri Anthony Zurcher “Eğer tartışmalar güçlü olduğun yanları öne çıkarmak ve zayıflıklarını geçiştirmek üzerinden kazanılıyorsa, Harris bunu daha çok başardı” yorumunu yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading