Kara kış kapıya dayandı! Rusya'dan soğuk hava dalgası geliyor

Kara kış kapıya dayandı! Rusya'dan soğuk hava dalgası geliyor

Türkiye soğuk havanın etkisine giriyor. Rusya'dan gelen soğuk hava dalgası ülkeye giriş yaptı. Sıcaklıklar bir anda düşecek. İşte haberin detayları...

Gündem

15.10.2024, 10:48

Rusya üzerinden gelen soğuk hava dalgası Karadeniz'den Türkiye'ye giriş yapıyor. Perşembe günü yurta sıcaklıklar daha fazla düşecek. İstanbul'da hissedilen sıcaklık 10 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Yaz boyu devam eden kavurucu sıcaklar sonbaharda da kendini göstermeye devam ediyordu. Ekim ayında bile termometreler 28 dereceye kadar çıktı, Rusya​'da gelen soğuk hava dalgasının Türkiye​'yi etkisi altına aldıktan sonra sıcaklıklarda ciddi düşüş gerçekleşecek. Karadeniz üzerinden giriş yapan soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıklar hissedilir derecede azalacak.  Perşembe gününden itibaren sıcaklıklar 7-8 derece aniden düşecek. 

Survivor parkuru değil İstanbul yolları! Trafik, yoğunluk, arızalar...  Çile bitmiyor Survivor parkuru değil İstanbul yolları! Trafik, yoğunluk, arızalar... Çile bitmiyor Haberi Görüntüle

KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Rusya'dan gelen soğuk hava dalgasının en çok etkisini karadeniz bölgesi hissedecek. Karadeniz bölgesinden ülkeye giriş yapan hava dalgası, sıcaklıkları aniden düşürecek. Daha sonrasında Karadenizin bazı bölgelerinde kar yağışı bile görülebilecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading