Yandex Metrica

Karabağ-Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?

Karabağ-Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Azerbaycan temsilcisi Karabağ kendi sahasında 2-1 yenildiği Ludogorets'i deplasmanda 7-2 yenerek adını play-off turuna yazdırmayı başardı. Karabağ'ın zaferi Türkiye'den milyonlarca kişiyi sevindirdi. Karabağ play-off turunda Dinamo Zagreb ile karşılaşacak. Peki Karabağ-Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?

Gündem

14.08.2024, 17:56

Azerbaycan'ın Karabağ takımı bir zafere daha imza attı. Karabağ ilk maçta 2-1 yenildiği Ludogorets'i 7-2 mağlup ederek adını play off turuna yazdırdı. Karabağ play-off turunu da geçerse Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. 

Ümit Özlale İYİ Parti'den neden istifa etti? AK Parti'ye mi geçti? Ümit Özlale İYİ Parti'den neden istifa etti? AK Parti'ye mi... Haberi Görüntüle

KARABAĞ-DİNAMO ZAGREB MAÇI HANGİ KANALDA?

Karabağ FK, Şampiyonlar Ligi Play-off turunda Dinamo Zagreb ile eşleşti. Karabağ Dinamo Zagreb maçı CBC Sport kanalında canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmanın Türkiye'den hangi kanaldan yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı. 

Jahrein tutuklandı mı? Jahrein neden gözaltına alındı? Jahrein tutuklandı mı? Jahrein neden gözaltına alındı? Haberi Görüntüle

KARABAĞ-DİNAMO ZAGREB MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets'i eleyen Karabağ play off turunda ilk maçına 20 ya da 21 Ağustos'ta Hırvatistan'da çıkacak. Rövanş ise 27 ya da 28 Ağustos'ta Azerbaycan'da oynanacak. Turu geçen takım Şampiyonlar Ligi lig etabına kalacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading