Karabük 14 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Karabük'te hangi ilçelerde okullara tatil var?

Karabük 14 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Karabük'te hangi ilçelerde okullara tatil var?

Meteoroloji'den Karabük için gök gürültülü sağanak yağış, fırtına ve sel uyarısı sonrasında yarın 14 Ekim'de Karabük'te okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, yarın 14 Ekim Pazartesi Karabük'te okullara yağmur tatili var mı?

Gündem

13.10.2024, 15:19

Meteoroloji'den hafta sonunda Karabük için gök gürültülü sağanak yağış, fırtına ve sel uyarısı gelmesi sonrasında yağışlar etkisini gösterdi. Gece saatlerinde etkisini arttıran yağış sabah saatlerine kadar sürerken bazı ilçelerde olumsuz hava şartları nedeniyle çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, “Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Balıkesir, Kütahya, Çankırı, Yozgat ve Sivas çevreleri, Çanakkale'nin iç kesimleri ile Batı Akdeniz'in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor” ifadeleri yer aldı.

Karabük 14 Ekim okullar tatil mi

Bu uyarılarla birlikte öğrencilerde başta Karabük'te yarın 14 Ekim Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgular oldu.

Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un Ankara şubeleri kapatıldı mı, açık mı? Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un Ankara şubeleri kapatıldı mı,... Haberi Görüntüle

KARABÜK 14 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den gelen kuvvetli yağış, fırtına ve sel uyarıları sonrasında Karabük'te 14 Ekim'de okulların tatil olup olmadığı merak edilmekte. Karabük Valiliği'nden gelen bir son dakika haberi olmadığından Karabük'te yarın 14 Ekim Pazartesi gününde okullar tatil değildir.

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading