Sitede Ara

Kasım ara tatil semineri zorunlu mu? Öğretmenler online seminere katılmazsa ne olur?

Kasım ara tatil semineri zorunlu mu? Öğretmenler online seminere katılmazsa ne olur?

2024-2025 eğitim öğretim döneminde milyonlarca öğrenci için ilk ara tatil heyecanı başlamak üzere. 18 milyon öğrenci tatile çıkarken öğretmenler de mesleki çalışmalarına katılacak. Daha önce yüz yüze olacağı açıklanan Kasım ara tatil öğretmen seminerlerinin uzaktan yapılmasına karar verildi. Kasım ara tatil semineri zorunlu mu? Öğretmenler online seminere katılmazsa ne olur? soruları ise öğretmenler tarafından sorulmaya başlandı. 

Gündem

25.10.2024, 16:49

2024-2025 eğitim öğretim dönemimde okullarda ilk ara tatil 11-15 Kasım tarihleri arasında olacak. Milyonlarca öğrenci 8 Kasım'Cuma günü son ders ziliyle birlikte tatile çıkacak 18 Kasım Pazartesi günü ise ilk ders zilinde okullarında olacak. MEB'de görev yapan öğretmenleri sevindiren seminer duyurusu ise Yusuf Tekin'den geldi.

Her gece 3 ex'leri var! Yenidoğan çetesinin vahşetine hastane yetkilileri de ortak olmuş Her gece 3 ex'leri var! Yenidoğan çetesinin vahşetine hastane yetkilileri... Haberi Görüntüle

KASIM ÖĞRETMEN SEMİERİ UZAKTAN MI?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen seminerlerinin uzaktan-online yapılacağını açıkladı. Tekin açıklamasında "Birçok meslektaşımızdan gelen yoğun talep üzerine, 11-15 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ara tatil seminerlerini çevrim içi yapma kararı aldık. Eğitim ailemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Tekin Temel'den kötü haber! Ezel'in Yılan İsmail'i hayatını kaybetti! Tekin Temel'den kötü haber! Ezel'in Yılan İsmail'i hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

ARA TATİL KASIM ÖĞRETMEN SEMİNERİ ZORUNLU MU?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Kasım ara tatil seminerlerinin 11-15Kasım tarihleri arasında online-uzaktan yapılacağını açıkadı. Öğretmenlerin seminerlere katılması isteğe bağlı değil zorunludur. Mazereti olmayanların belirtilen şartlara göre seminerleri tamamlaması gerekir.

İtalya, fırtına ve selle mücadele ediyor: 5 bölge tehlike altında! İtalya, fırtına ve selle mücadele ediyor: 5 bölge tehlike altında! Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLER ARA TATİL SEMİNERİNE KATILMAZSA NE OLUR?

Öğretmenler de öğrenciler gibi 8 Kasım Cuma günü çalınan son ders zili ile ara tatile çıkacak. Öğretmenler seminerlerin uzaktan mı yoksa yüz yüze mi olacağını merak ediyordu. Öğretmen 2024 Kasım ara tatil semineri online yapılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading