Kasiyer Merve Acar kimdir? Kasiyeri öldüren katilin annesi tutuklanacak mı?

Kasiyer Merve Acar kimdir? Kasiyeri öldüren katilin annesi tutuklanacak mı?

Kasiyer Merve Acar kimdir? Denizli'de çeyiz parası biriktirmek için bir markette çalışan Merve Acar vahşice katledildi. Pompalı tüfekli saldırgandan kaçarak bir markete sığınan genci korumak isteyen Merve Acar aldığı kurşun yarası ile hayatını kaybetti. Katilin annesinin yaptığı konuşma ise herkesin kanını dondurdu. Merve'yi öldüren katilin annesi: “İyi ki yapmışlar, ellerine sağlık.” demesi tepkileri çekti. Sosyal medyada binlerce kişi katilin annesinin de tutuklanmasını istedi. Peki kasiyeri öldüren katilin annesi tutuklanacak mı?

Gündem

05.10.2024, 18:03

Merve Acar Denizli'de yaşıyordu. Gelecek planları olan genç kız bir markette çeyiz parası biriktirmek için çalışıyordu. Merve Acar 20 Ağustos 2023 tarihinde Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çalıştığı bir markette katledildi. 

İki kişi arasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. 5 yaşındaki Hasan S. iakrabası 26 yaşındaki Yusuf S.'den kaçarken markete sığındı. 

Yusuf S. eline aldığı pompalı tüfekle markete girdi. Karşısına çıkan kasiyer Merve Acar'ı vuran Yusuf S. daha sonra Hasan S.'yi de vurarak olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Merve Acar ve Hasan S., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Olayla hiçbir ilgisi bulunmayan, çeyiz parası biriktirmek için çalıştığı eniştesinin marketine sığınan kişiyi korumaya çalışırken vurulan Merve Acar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Rekor ceza: Çiftlik Bank davası sanığı Tosuncuk istenen ceza belli oldu! Rekor ceza: Çiftlik Bank davası sanığı Tosuncuk istenen ceza belli... Haberi Görüntüle

MERVE ACAR'IN KATİLİNİN ANNESİ TUTUKLANACAK MI?

 Yusuf Söylemez’in annesi, duruşma salonunda “İyi ki yapmış, ellerine kollarına sağlık” diye bağırması herkesi şoke etti. Sosyal medyada binlerce kişi  Yusuf Söylemez’in annesinin de tutuklanması gerektiğini belirtti. Suç ve suçluyu övme suçundan yargılanması istendi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading