Kastamonu 21 Ekim okullar tatil mi? Yarın Kastamonu'da okullara kar tatili var mı?

Kastamonu 21 Ekim okullar tatil mi? Yarın Kastamonu'da okullara kar tatili var mı?

Meteoroloji’den gelen uyarılar sonrasında Kastamonu’da hafta sonunda kar yağışı etkisi gösterdi. Öğrencilerde Kastamonu’da 21 Ekim okullar tatil mi sorusuna yanıt aramakta. Peki, yarın 21 Ekim Pazartesi Kastamonu’da okullara kar tatili olacak mı?

Gündem

20.10.2024, 11:34

Meteoroloji’den gelen uyarılarla birlikte hafta sonunda Kastamonu’da kar yağışı etkili oldu. Kastamonu'nun Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini il merkezine bağlayan kara yolunun 1450 rakımlı Yaralıgöz Geçidi'nde kar yağışı etkisini gösterdi.

Kar yağışının sonrasında ormanların beyaza bürünmesi dikkatlerden kaçmazken Meteoroloji’den bir uyarı daha geldi.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz ile İstanbul'un Anadolu Yakası ve Kocaeli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kastamonu çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

Kastamonu 21 Ekim okullar tatil mi

Bu uyarılar sonrasında öğrencilerde Kastamonu’da yarın 21 Ekim Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

Karabük 14 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Karabük'te hangi ilçelerde okullara tatil var? Karabük 14 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Karabük'te hangi ilçelerde... Haberi Görüntüle

YARIN KASTAMONU 21 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den gelen uyarıların ardından Kastamonu’da hafta sonunda kar yağışı etkili oldu. Öğrencilerde yarın 21 Ekim’de Kastamonu’daki okullarda kar tatili olup olmadığını araştırmaya başladı. Ancak şu ana kadar Kastamonu Valiliği’nden bir açıklama gelmediğinden yarın Kastamonu’da 21 Ekim Pazartesi okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading