Yandex Metrica

Kayıp Narin Güran bulundu mu? Amca Sami Güran hakkında yeni gelişme!

Kayıp Narin Güran bulundu mu? Amca Sami Güran hakkında yeni gelişme!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13. günde devam ediyor. Gözaltına alınan amca Sami Güran'ın tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiği belirtildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Sami Güran tutuklandı mı? Kayıp Narin Güran bulundu mu? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

02.09.2024, 12:04

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 8 yaşındaki Narin Güran esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Narin'i arama çalışmaları 13. gününde de jandarma ve AFAD ekipleri tarafından devam edilyor. Narin Güran'ın kaybolmasına ilişkin kardeşi gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmuıştı. Narin'in amcası Sami Güran geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Sami Güran'ın aracındaki DNA ile Narin Güran'ın DNA'sının eşleştiği iddia edildi. 

3 Eylül Ataköy sular ne zaman, saat kaçta gelecek? Ataköy 1-2-5-6 Kısım, 3-411 Kısım 7-8-9-10. kısm sular geldi mi? 3 Eylül Ataköy sular ne zaman, saat kaçta gelecek? Ataköy... Haberi Görüntüle

SAMİ GÜRAN TUTUKLANDI MI?

21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13. günde devam ediyor. Komandolar, araziye inerek delil ararken küçük kızı arama çalışmaları ise köye 2 km mesafedeki sulama kanalına yakın noktada yoğunlaştırıldı. Gözaltında bulunan amca Sami Güran, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

5 Eylül benzine indirim mi geldi? Bu gece benzine indirim yapılacak mı? 5 Eylül benzine indirim mi geldi? Bu gece benzine indirim... Haberi Görüntüle

AMCA SORGUSUNDA AVUKATINI İSTEDİ

Narin'in amcası Sami Güran'ın gözaltına alındı. İddialara göre amca Sami Güran'ın telefonundaki uygulama aracılığıyla tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıktı. Sami Güran'ın telefonundaki tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı öne sürüldü. Sorgusundan avukatlarını isteyen Sami Güran avukatları geldikten sonra ifade işlemleri başladı. Amcaya olay günü bir saat boyunca neden telefonunun kapalı olduğu, köyden hızla ne amaçla çıktığı ve aracındaki Narin'e ait DNA örnekleriyle ilgili sorular yöneltildiği öğrenildi. Soruşturma kapsamında, savcılık kararıyla telefonuna el konulan amcanın sosyal medyası ve son yaptığı görüşme kayıtları ile mesajları da incelemeye alındı.

Rusya'dan açıklama geldi: Türkiye, BRICS'e tam üyelik için başvurdu mu? Rusya'dan açıklama geldi: Türkiye, BRICS'e tam üyelik için başvurdu mu? Haberi Görüntüle

AHMET HAKAN: NARİN O YÜZDEN BULUNMUYOR

Kayıp Narin ile ilgili köşesinde dikkat çekici satırlara imza atan Ahmet Hakan ‘narin nerede söyleyeyim’ diyerek şu satırları kaleme aldı:- Çok ötelerde değil, ailenin içinde.- Uzaklarda değil, yakın çevrede.- Konuşanların arasında değil, suskunların arasında.- Başka şehirlerde değil, o köyde.*Bulunamamasının temelinde acı bir gerçek yatıyor:Çünkü çok yakınlarda Narin.O yüzden bulunamıyor.

MSB acı haberi duyurdu: İzmir'de rahatsızlanan uzman çavuş şehit oldu MSB acı haberi duyurdu: İzmir'de rahatsızlanan uzman çavuş şehit oldu Haberi Görüntüle

RTÜK'TEN YAYIN YASAĞI UYARISI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin de gazete ve televizyonları yayın yasağına uygun hareket etmeye çağırdı. Şahin, "Birçok medya hizmet sağlayıcının bu gelişmelere ilişkin haberler yaparak yayın yasağını ihlal ettiği tespit edilmiştir. Konunun hassasiyetine binaen bütün medya hizmet sağlayıcıların alınan yayın yasağı kararına uygun hareket etmesi gerekmektedir" ifadelerini kullandı. Ebubekir Şahin, aksi taktirde yayın yasağını ihlal eden kuruluşlara en ağır yaptırımların uygulanacağını vurguladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading