Yandex Metrica

Kayıp Narin Güran olayında Murat Çınar Çatalca'dan flaş iddia!

Kayıp Narin Güran olayında Murat Çınar Çatalca'dan flaş iddia!

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi’ne bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ı arama çalılşmaları 15. gününde devam ederken amcası Salim Güran geçtiğimiz günlerde çıkarıdlığı mahkemede “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlamasıyla tutulandı. Narin Güran'ı bulmak için yetkililerin titiz çalışması devam ediyor. Sosyal medyada Murat Çınar Çatalca adlı kişinin yaptığı yorum ise herkesi şaşırttı. Peki Murat Çınar Çatalca kimdir? Kayıp Narin Güran bulundu mu?

Gündem

05.09.2024, 08:49

Bağlar İlçesi’ne bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü Kur’an kursundan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki kayıp Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. 15 gündür kayıp olan Narin Güran'ı bulmak için yetkililerin titiz çalışması devam ediyor. En ufak ayrıntıyı değerlendiren ekipler soruşturma kapsamında amca Salim Güran'ı gözaltına almıştı. Salim Güran  “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlamalarıyla tutuklandı.

Bakan Bayraktar Akkuyu hedefini duyurdu: Türkiye'nin elektrik ihtiyacının yüzde 10'u karşılanacak Bakan Bayraktar Akkuyu hedefini duyurdu: Türkiye'nin elektrik ihtiyacının yüzde 10'u... Haberi Görüntüle

MURAT ÇINAR ÇATALCA'DAN FLAŞ İDDİA

Narin Güran’ı (8) arama çalışmaları 15’üncü gününde sürerken benzin istasyonu çalışanı ve adının  Murat Çınar Çatalca olduğu iddia edilen bir kişi sosyal medyadan yazdığı mesaj ile herkesi şaşırttı.  Benzin istasyonu çalışanı yazdığı yorumda "Salim Güran Narin kaybolduktan 15-20 dakika sonra kendi aracıyla hızla köyden çıktı, yakıtını da almıyor petrole giriyor ve yalnızca ıslak mendil alıyor. Bu muhtar Narin'in erkek kardeşi ile de görüşüyordu. Olay günü Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı. Salim Güran olaydan 2 saat sonra köye karanlıkta dönüyor bu sefer sanki hiçbir şeyden habersiz gibi davranıp ne olmuş Narin'e diye ağlamış" ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları, yeni rotasını oluşturdu! Sidney seferleri için tarih verildi! Türk Hava Yolları, yeni rotasını oluşturdu! Sidney seferleri için tarih... Haberi Görüntüle

BAKAN TUNÇ: TUTUKLAMA TEDBİR AMAÇLI

Yargıtay uygulamasına göre, cesedin bulunamadığı hallerde öldürme suçundan ceza verilemediğini kaydetti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise Narin’in amcasının tedbir amaçlı tutuklandığını ifade etti.

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading