Yandex Metrica

Kayseri-Ankara YHT ne zaman açılacak? Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren bileti ne kadar olur?

Kayseri-Ankara YHT ne zaman açılacak? Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren bileti ne kadar olur?

Türkiye'nin dört bir yanı yüksek hızlı tren ağları ile örülmeye devam ediyor. Son olarak Kayseri'yi Ankara'ya oradan da İstanbul'a bağlaaycak YHT projesi için harekete geçildi. Bölge halkının konforlu ve hızlı bir ulaşım sağlamasını amaçlayan YHT projesi dört gözle bekleniyor. Kayseri-Ankara YHT ne zaman açılacak? Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren bileti ne kadar olur? soruları ise vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

24.08.2024, 12:30

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yeni YHT projesi hakkında konuştu. Türkiye'ninher köşesine yüksek hızlı tren ulaştırmayı hedefleyen Türkiye bu hedefine emin adımlarla ilerliyor. Dev projelerle bölgelerin kalkınmasına da katkı sağlayan TCDD yeni projesiyle Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın inşaatına başladı. Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile entegre olacak Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın ne zaman açılcağı ise merak konusu oldu. 

Katliam gibi kaza! TEM'de 8 araç birbirine girdi: 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı Katliam gibi kaza! TEM'de 8 araç birbirine girdi: 2 kişi... Haberi Görüntüle

KAYSERİ ANKARA YHT NE ZAMAN AÇILACAK?

Bakan Uraloğlu proje hakkında detayları paylaştı. Uraloğlu açıklamasında "Yerköy bölgesinde toprak işleri, sanat yapıları ve tünel portallarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. GT-2 Tüneli'nde kazı destekleme çalışmalarını tamamladık. Kayseri bölgesinde de tünel portalı kazı destekleme çalışmaları devam ediyor. Projemizi 2028 yılının ilk yarısında bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

3 gündür kayıp olan Sevda Yılmaz'dan iyi haber 3 gündür kayıp olan Sevda Yılmaz'dan iyi haber Haberi Görüntüle

KAYSERİ ANKARA YHT BİLET FİYATI NE KADAR OLUR?

Bilet fiyatlarının otobüs bilet fiyatları ile rekabet edilebilir seviyede olacağı tahmin ediliyor. Kayseri Ankara YHT bilet fiyatları hattın açılacağı hafta netleşmiş olması bekleniyor. Hattın açılmasına henüz daha 4 sene var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading