Sitede Ara

Kayseri'de 105 asker apar topar hastaneye kaldırıldı! Ambulanslar gece boyunca mekik dokudu

Kayseri'de 105 asker apar topar hastaneye kaldırıldı! Ambulanslar gece boyunca mekik dokudu

Kayseri'de 1. Komando Tugayı Köşk Kışlası'nda yemek sonrası mide bulantısı ve kusma şikayeti yaşayan 105 asker hastanelere kaldırıldı. Ambulanslar gece boyunca olay yerine sevk edildi.

Gündem

07.10.2024, 12:02

Kayseri’de 1. Komando Tugayı Köşk Kışlası’nda dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, 105 asker, yemek sonrası mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastanelere kaldırıldı. Gıda zehirlenmesi şüphesi üzerine kışlaya çok sayıda ambulans sevk edildi. Askerlerin durumu fark etmesi üzerine yetkililere bildirmesiyle başlayan süreçte, askerler yapılan ilk müdahalelerin ardından kentteki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

İstanbullu yine mağdur olacak! Ekrem İmamoğlu ücretlerini ödemedi: İETT 15 Ekim'de yolcu almayacak! İstanbullu yine mağdur olacak! Ekrem İmamoğlu ücretlerini ödemedi: İETT 15... Haberi Görüntüle

AMBULANSLAR GECE BOYUNCA GÖREV BAŞINDAYDI

Olayın yaşanmasının ardından Kayseri’deki sağlık ekipleri hızla harekete geçti. Çok sayıda ambulans kışlaya gönderilirken, gece boyunca askerlerin hastanelere taşındığı bildirildi. Ambulanslar, olayın ciddiyeti nedeniyle kışla ile hastaneler arasında mekik dokudu. Askerlerin, yemekten sonra mide bulantısı ve kusma şikayeti ile hastanelere sevk edilmesi, olası bir gıda zehirlenmesi vakası konusunda şüphe uyandırdı.

Tek bir ize rastlanmadı! Van'da okuyan Rojin’den hala haber yok! Tek bir ize rastlanmadı! Van'da okuyan Rojin’den hala haber yok! Haberi Görüntüle

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Hastanelere kaldırılan askerlerin tedavisi sürüyor. Sağlık ekipleri askerlerin durumunu yakından takip ederken, yetkililer olayın nedenine dair araştırmalarını sürdürüyor. Gıda numunelerinin incelenmesi ve askerlerin rahatsızlanma sebebinin belirlenmesi için gerekli testler yapılacak.

Aylık 70 bin TL maaşla çalıştıracak adam bulamıyorlar! Aylık 70 bin TL maaşla çalıştıracak adam bulamıyorlar! Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili olarak askeri yetkililer ve sağlık ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Gıda zehirlenmesi olup olmadığının kesinleşmesi için detaylı incelemeler yapılırken, askerlerin sağlık durumu da yakından izleniyor. Olayın ardından askeri kışladaki yemeklerle ilgili denetimlerin artırıldığı ve hijyen protokollerinin gözden geçirildiği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading