Yandex Metrica

Kazanın sebebi belli oldu! Metrobüs faciasında ön rapor tamamlandı!

İstanbul Küçükçekmece'de meydana gelen metrobüs kazasında 1 kişinin hayatını kaybetmesi ve 2'si ağır 50 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya ilişkin ön rapor hazırlandı.

Gündem

30.08.2024, 11:47

İstanbul Küçükçekmece'de metrobüslerin çarpıştığı kaza Türkiye'nin gündemine oturdu. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 53 kişinin yaralandığı kazada gözaltı sayısı 4'e çıkarken kazayla alakalı hazırlanan ön raporda metrobüs sürücüsünün, metrobüs hattındaki "Beyaz Yol" çalışması nedeniyle dönüş yapılacağına dair uyarıyı görmeyip dönmesi gereken noktayı kaçırarak aniden dönüş yapmak istemesi sonucu gerçekleştiği belirtildi.

Cihan padişahı Kanuni Sultan Süleyman vefatının sene-i devriyesinde anılacak Cihan padişahı Kanuni Sultan Süleyman vefatının sene-i devriyesinde anılacak Haberi Görüntüle

METROBÜS FACİASIYLA İLGİLİ YENİ GÖRÜNTÜLERE ULAŞILDI

Yönlendirme aracını son anda gören şoför ani bir fren yaptı ancak fren yeterli olmadı. Direksiyonu sağa kıran şoför, ters yönde giden başka bir metrobüse ortadan çarptı. O anlara ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı ve yaşanan o durum saniye saniye gözler önüne serildi.

Bahar Candan hakim karşısında! Nihal Candan Engin Polat'ı örnek göstererek moral verdi: O çıktı sende çıkacaksın! Bahar Candan hakim karşısında! Nihal Candan Engin Polat'ı örnek göstererek... Haberi Görüntüle

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR 

İstanbul Küçükçekmece'de Beylikdüzü istikametine ilerleyen bir metrobüs, Sefaköy mevkiinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelen başka bir metrobüse yandan çarptı. Bu kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı ve yaralılardan 2'sinin durumu ağır olarak kaydedildi. Olay sonrası Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

Yunanistan, İsrail ve Rumlar çıldıracak! Selçuk Bayraktar TEKNOFEST'in yeni adresini duyurdu: Resmen meydan okuma Yunanistan, İsrail ve Rumlar çıldıracak! Selçuk Bayraktar TEKNOFEST'in yeni adresini... Haberi Görüntüle

KAZANIN SEBEBİ BELLİ OLDU 

Olayla ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, kazanın metrobüs hattındaki "Beyaz Yol" çalışması nedeniyle meydana geldiği belirtildi. Rapora göre, sürücü yolda yer alan dönüş uyarısını fark etmedi ve dönmesi gereken noktayı kaçırdı. Aniden dönüş yapmaya çalışması sonucunda kazanın gerçekleştiği tespit edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading