Kedi cinneti! 80 yaşındaki emekli öğretmen dehşet saçtı: Baba ve oğlunu hayvanlarına bakamadığı için vurdu

Sivas’ın Ece Mahallesi’nde yaşanan ilginç olayda, 80 yaşındaki emekli öğretmen V.O., kedi besleme nedeniyle yaşanan tartışma sonucunda komşusu olan baba ve oğlunu silahla vurdu. Olayda bir kişi ağır yaralandı.

Gündem

13.10.2024, 16:44

Sivas’ta meydana gelen şiddet olayı, hayvan sevgisi nedeniyle tartışmaya dönüşen trajik bir çatışmaya dönüştü. Ece Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşanan olayda, psikolojik problemleri olduğu öne sürülen 80 yaşındaki emekli öğretmen V.O., kedilere bakmadığı gerekçesiyle komşuları olan baba ve oğluna tabancayla saldırdı.

YouTube reklamı atla neden çıkmıyor? YouTube reklamları atla seçeneği kaldırıldı mı? YouTube reklamı atla neden çıkmıyor? YouTube reklamları atla seçeneği kaldırıldı... Haberi Görüntüle

BABA VE OĞUL KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU

Olayda göğsünden vurulan Y.Y. ağır yaralanırken, baba N.Y.’nin ise ayağına isabet eden kurşunla yaralandığı öğrenildi. Yaralı baba ve oğul, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Y.Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü ve yoğun bakımda tedavi altında olduğu belirtildi.

Erdoğan 'İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek' demişti! Peki Türk halkı ne düşünüyor? Anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Erdoğan 'İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek' demişti! Peki Türk halkı ne... Haberi Görüntüle

KEDİ BESLEYEN KOMŞULAR ARASINDAKİ TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Olayın görgü tanıkları, V.O. ile baba ve oğlunun uzun zamandır aynı mahallede oturduğunu ve her iki tarafın da kedi beslediğini ifade etti. V.O.'nun, kedilere kötü davrandığını iddia ettiği komşularına bir süredir tepki gösterdiği ve tartışmaların sıklaştığı aktarıldı. Yaşlı adamın, olay günü kedilere kötü muamele yapıldığı gerekçesiyle öfkeye kapıldığı ve silahla saldırıda bulunduğu öne sürüldü.

Mahalle sakinleri, V.O.'nun psikolojik problemler yaşadığını ve zaman zaman agresif davranışlar sergilediğini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading