Yandex Metrica

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'den neden ayrıldı?

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'den neden ayrıldı?

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yayın hayatına yeni bir sunucu ile devam etme kararı aldı. 5 Ekim 2019’dan bu yana Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan yarışma programının yeni bölümleri artık Oktay Kaynarca tarafından sunulacak. Peki Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'den neden ayrıldı? Ayrılığın sebebi açıklandı mı?

Gündem

07.09.2024, 14:37

Kim Milyoner Olmak İster yarışması Türkiye'nin en sevilen ve en çok izlenen yarışma programları arasında yer alıyor. Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan yarışma programı artık yeni sunucusu ile ekranlara gelecek. Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'den neden ayrıldı? soruları ise sıkça sorulmaya başlandı.  5 Ekim 2019’dann bu yana Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan yarışma programının yeni sunucusu açıklandı. 

14 Eylül bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Beykoz'da yollar neden kapalı, saat kaçta açılacak? 14 Eylül bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Beykoz'da yollar neden... Haberi Görüntüle

KENAN İMİRZALIOĞLU KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DEN NEDEN AYRILDI?

Kenan İmirzalıoğlu bundan böyle Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunmayacak. 5 yıl gibi uzun bir süredir izleyicilerin karşısına çıkan Kenan İmirzalıoğlu yeni sezonda farklı projelere odaklanmak için programdan ayrıldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun dijital platformlarda yayınlanacak dizilerde rol alması bekleniyor. 

Sapık kurye dehşeti! Sipariş götürdüğü kadına mesaj attı: Durumu öğrenen koca işyerini bastı önce darp edildi, ardından bıçaklandı Sapık kurye dehşeti! Sipariş götürdüğü kadına mesaj attı: Durumu öğrenen... Haberi Görüntüle

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASININ YENİ SUNUCUSU KİM?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Kenan İmirzalıoğlu veda etti. Program yeni bölümlerinde Oktay Kaynarca tarafından sunulacak. Oyuncu Oktay Kaynarca, yaz boyunca "Alan" adındaki yarışma programını sunmuştu. Oktay Kaynarca yarışma sunuculuğuna Kim Milyoner Olmak İster'de devam edecek. 

Kim Milyoner Olmak İster Oktay Kaynarca.jpg

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading