Kendi küçük kalbi büyük! Minik kızdan alkış toplayan sözler: Her strese girdiğimde 'Allah'tan başka ilah yoktur' derim

Leyla dizisinin küçük yıldızı Melisa Duru Ünal'ın sözleri büyük beğeni topladı. Sosyal medyada bir video paylaşan Ünal, Kelime-i şehâdetin Türkçe anlamınını tekrarlayarak, "Diyor ki; 'Allah'tan başka ilah yoktur. Ve yine şahitlik ederim ki Hz Muhammed onun kulu ve rasulüdür' bunu her strese girdiğimde söylerim" dedi.

Gündem

11.10.2024, 19:28

Leyla dizisinde "Küçük Leyla" karakterine hayat veren Melisa Duru Ünal'ın sosyal medyada paylaştığı videolar büyük beğeni topladı. Kelime-i şehâdetin Türkçe anlamını hatırlatan Ünal, "Diyor ki; 'Allah'tan başka ilah yoktur. Ve yine şahitlik ederim ki Hz Muhammed onun kulu ve rasulüdür" dedi. 

Avcılar'da akılalmaz olay! Hatıra olsun diye askerden lav silahı almış! Avcılar'da akılalmaz olay! Hatıra olsun diye askerden lav silahı almış! Haberi Görüntüle

"STRESE GİRDİĞİMDE HEP BUNU DERİM"

Sözlerine devam eden minik Melisa, "Ben bunu her strese girdiğimde, gerildiğimde söylerim, beni rahatlatıyor" ifadelerini kullandı.

Bir başka videoda ise Hz Adem efendimizi anlatan bir kitabı ele alan minik Melisa, merak edenlere tane tane onun kim olduğunu anlattı. Melisa yine bir başka bir videosunda ise anneannesi ile birlikte kuran okuduğunu ve tüm sevdiklerine birer dua armağan ettiğini anlattı.

Orhan Şen, bazı bölgeleri uyardı! Kışlıklarınızı hazırlayın Orhan Şen, bazı bölgeleri uyardı! Kışlıklarınızı hazırlayın Haberi Görüntüle

"ALLAH'IM  YARIM BIRAKTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM"

Sözleri ile adeta insanları büyülemeye devam eden minik Melisa, "Kuran okurken yoruldum, yarım bırakmak zorunda kaldım, sonra dedim ki; 'Allah'ım özür dilerim yarım bıraktığım için'" dedi.

Aynı filmi dünya bir kez daha izliyor! Tarih tersine döndü: Lübnan'dan Suriye'ye göç dalgası başladı! Aynı filmi dünya bir kez daha izliyor! Tarih tersine döndü:... Haberi Görüntüle

KÜÇÜK LEYLA (MELİSA DURU ÜNAL) KİMDİR

2015 yılında Kocaeli'de dünyaya gelen Melisa Duru Ünal'ın ilk dizisi 2022 yılında oynadığı Baba dizisi olmuştu. Aynı yıl rol aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Mercan isimli bir çocuk karakteri canlandırdı. 2023’te Ne Gemiler Yaktım dizisinde oynadı. Şimdilerde ise Leyla dizisinde oynamaktadır.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading