Yandex Metrica

Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi ne kadar? Galatasaray kaç para kazandı?

Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi ne kadar? Galatasaray kaç para kazandı?

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun beklenen transferi gerçekleşti. Kerem Aktürkoğlu Benfika'ya imza attı. Portekiz'in Benfika takımına transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi belli oldu.

Gündem

03.09.2024, 13:55

Kerem Aktürkoğlu bundan böyle Portekiz'in Benfica takımında forma giyecek. Galatasray'da kaptanlığı elinden alınmasıyla tartışmaların odağında yer alan Kerem Aktürkoğlu inişli çıkışlı performansına rağmen Avrupa'nın güçlü takımlarından Benfika'ya transfer oldu ve takımına büyük bir para kazandırdı.

Balıkesir'de 29 düzensiz göçmen yakalandı Balıkesir'de 29 düzensiz göçmen yakalandı Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU BONSERVİSİ NE KADAR?

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu 12 milyon euro karşılığında Benfica'ya transfer oldu. Benfika'ya 5 yıllık imza atan milli futbolcunun sözleşmesinde sonraki satıştan yüzde 10 pay maddesi bulunuyor. Galatasaray olası bir satıştan yüzde 10 pay alacak. 

Kayıp Narin Güran bulundu mu? Amca Sami Güran hakkında yeni gelişme! Kayıp Narin Güran bulundu mu? Amca Sami Güran hakkında yeni... Haberi Görüntüle

GALATASARAY KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN KAÇ PARA KAZANACAK?

Galatasaray'ın kasasına Kerem'in transferinden 12 milyon euro girecek. Yıldız oyuncu Benfika'dan başka bir kulübe transfer olması durumunda Galatasaray'a yüzde 10 pay verilecek. 

Meteorolojiden o bölgelerde yaşayanlara Perşembe günü uyarısı! Çok kuvvetli geliyor! Meteorolojiden o bölgelerde yaşayanlara Perşembe günü uyarısı! Çok kuvvetli geliyor! Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN KEREM AKTÜRKOĞLU AÇIKLAMASI

Galatasaray'dan yapılan açıklamada  "Profesyonel futbolcumuz Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun transferi konusunda Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD, şirketimize net 12.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD elde edeceği transfer bedelinin kârının %10'unu sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir." denildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading