Yandex Metrica

Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığı neden alındı? Galatasaray'ın yeni kaptanı kim olacak?

Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığı neden alındı? Galatasaray'ın yeni kaptanı kim olacak?

UEFA şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Galatasaray deplasmanda Young Boys takımına 3-2 yenildi. Galatasaray'ın mağlubiyetinden sonra Kerem Aktürkoğlu'ndan kaptanlığın alındığı öğrenilmişti. Kerem Aktürkoğlu daha sonra konuya dair açıklama yapsa da kaptanlığın neden alındığına dair detay verilmemişti. Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığı neden alındı? Galatasaray'ın yeni kaptanı kim olacak? sorularına yanıt başkan Dursun Özbek'ten geldi.

Gündem

24.08.2024, 15:31

Galatasaray  Başkanı Dursun Özbek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek çok konuşulan Kerem Aktürkoğlu'nun kapntalığının alınmasına dair de açıklamalarda bulundu.

Polis memurunun görüntüleri sosyal medyada infial yaratmıştı! Emniyetten flaş açıklama Polis memurunun görüntüleri sosyal medyada infial yaratmıştı! Emniyetten flaş açıklama Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN KAPTANLIĞI NEDEN ALINDI?

Başkan Özbek takım kaptanlığı krizi iddialarına yanıt verdi. Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlık pazu bandı takmama nedeni belli oldu.

Galatasaray'daki takım kaptanlığı krizi netlik kazandı.

Başkan Dursun Özbek açıklamasında "Galatasaray'da kaptanlıklar transfer sezonu bitince olur. Transfer hareketliliği içinde olan kişilerle ilgili sonuç, transfer dönemi bitince ortaya çıkar. Transfer süreci devam ediyor. Neticede transfer sezonu bitince birinci, ikinci, üçüncü kaptanları belirleriz." dedi.

Popüler yapay zeka ChatGPT, Müslüman çıktı! Dini sorulara bakın ne cevap verdi! Popüler yapay zeka ChatGPT, Müslüman çıktı! Dini sorulara bakın ne... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN YENİ KAPTANI KİM OLACAK?

Galatasaray'ın yeni kaptanının transfer dönemi bitince duyurulacağı belirtildi. 

6 Eylül'de Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltir mi? Fitch Türkiye kararı ne olur? 6 Eylül'de Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltir mi? Fitch Türkiye... Haberi Görüntüle

AKTÜRKOĞLU: İNSİYATİF ALACAĞIM

Kerem Aktürkoğlu, kaptanlık konusuyla alakalı sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınlamıştı:

"Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya, bu unvanı hakkıyla taşımaya çalıştım. Galatasaray’a geldiğim 2020 yılından bu yana kulübümde yaşadığım anların her biri, beni başka bir oyuncuya ve ötesinde farklı bir insana dönüştürdü.

Emin olduğum şey şu ki; bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da, yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım, Galatasaray için her yere gideceğim.

Galatasaray’a ve Galatasaray taraftarına karşı sorumluluklarımı biliyorum. Aynı duruşla, Galatasaray futbolcusuna yakışır şekilde alınan karara saygı göstermeye ve kulübüm için mücadeleye devam edeceğim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading