Sitede Ara

kereste.moe kapatıldı mı? Semih Çelik'i övenlere BDDK engeli

kereste.moe kapatıldı mı? Semih Çelik'i övenlere BDDK engeli

İstanbul'un Fatih ilçesinde Edirnekapı surlarında yaşanan vahşette Semih Çelik'in 19 yaşındaki İkbal Uzuner'in kafasını keserek surlardan aşağı atması ve sonrasında intihar etmesinin yankıları sürerken kadın cinayetlerinin övüldüğü kereste.moe adlı forum sitesi erişime kapatıldı. Peki, kereste.moe nedir?

Gündem

07.10.2024, 11:09

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan vahşet dolu olayda Semih Çelik'in, 19 yaşındaki İkbal Uzuner'in kafasını keserek Edirnekapı surlarından aşağıya atması ve sonrasında da intihar etmesi Türkiye gündeminde ilk sırada yer aldı.

Vahşi cinayetin ardından kadın cinayetlerinin övüldüğü ve buna benzer içeriklerin paylaşıldığı kereste.moe adlı forum sitesine engel geldi. Forum sitesinde Semih Çelik'i öven ve kadın nefreti içeren paylaşımların artması tepkilere neden olmuştu.

19 yaşlarında Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in Semih Çelik tarafından vahşice öldürülmesi sonrasında bazı forum sayfalarında kadın düşmanlığına yönelik paylaşımlarda artış gözlemlendi. Özellikle de kereste.moe adlı forum sitesinin paylaşımları dikkat çekti.

kereste.moe

İstanbullular dikkat! Kritik uyarı verildi! Sıcaklıklar 8 derece birden düşecek! 26 Eylül 2024 Perşembe hava durumu İstanbullular dikkat! Kritik uyarı verildi! Sıcaklıklar 8 derece birden düşecek!... Haberi Görüntüle

KERESTE.MOE KAPATILDI MI?

Edirnekapı surlarında işlenen vahşette Semih Çelik'i öven paylaşımlarla gündeme gelen kereste.moe forum sitesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BDDK) kararı ile erişime resmen kapatıldı.

Erkeklerin her daim kadınlardan üstün olduğunu ve kadınların öldürülmeyi hak ettiği gibi birbirinden dehşet içeriklerin paylaşıldığı kereste.moe sitesinde "Semih yalnız değilsin" başlıklı destek yazıları dikkatlerden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading