Yandex Metrica

Kilit kapanacak demiştik! MSB duyurdu: Pençe Kilit Operasyon bölgesinde 11 terörist öldürüldü!

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkim ve kararlı mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 11 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı.  

Gündem

25.08.2024, 14:59

MSB'den yapılan açıklamada "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Asos ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 11 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi." denildi. 

AK Partili Büyükakın'dan sözde çevrecilere İzmir tepkisi: 'Üç maymunu oynuyorlar' AK Partili Büyükakın'dan sözde çevrecilere İzmir tepkisi: 'Üç maymunu oynuyorlar' Haberi Görüntüle

"MÜCADELİMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK"

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Asos ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 11 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek" denildi.

Türkiye ile Mısır arasında 17 anlaşma imzalandı Türkiye ile Mısır arasında 17 anlaşma imzalandı Haberi Görüntüle

MSB PENÇE KİLİT OPERASYON BÖLGESİYLE İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU 

Pençe Kilit Harekatı'nın planlandığı şekilde ve başarıyla devam ettiğine dikkat çeken Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Kilit kapanmaktadır. Kendisini bekleyen sona yaklaştığını anlayan terör örgütü dezenformasyona başladı. Bunlar beyhude çabalardır. Terör örgütü kendini bekleyen sondan kaçamayacaktır" açıklamasında bulunmuştu. 

5 Eylül benzine indirim mi geldi? Bu gece benzine indirim yapılacak mı? 5 Eylül benzine indirim mi geldi? Bu gece benzine indirim... Haberi Görüntüle

''KİLİT KAPANIYOR''

MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, "Örgüt kendisini bekleyen sondan kaçamayacak." denildi.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pençe Kilit Harekâtımız alışılmadık, öngörülemez, süratli ve sürekli olarak planlandığı şekilde ve başarıyla devam etmektedir. Kilit kapanmaktadır. Kendisini bekleyen sona yaklaştığını anlayan terör örgütü dezenformasyona başladı. Ormanları yakan, bölgedeki halkı kalkan olarak kullanan, yerleşim yerlerini el yapımı patlayıcılarla tuzaklayan eli kanlı teröristler bu eylemlerini sanki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz yapıyormuş gibi algı yaratmak maksadıyla kara propagandaya başvurmakta ve uluslararası kamuoyunu yanıltmaya çalışmaktadır. Bunlar beyhude çabalardır. Terör örgütü kendini bekleyen sondan kaçamayacaktır.”

Yunanistan, İsrail ve Rumlar çıldıracak! Selçuk Bayraktar TEKNOFEST'in yeni adresini duyurdu: Resmen meydan okuma Yunanistan, İsrail ve Rumlar çıldıracak! Selçuk Bayraktar TEKNOFEST'in yeni adresini... Haberi Görüntüle

OCAK AYINDAN BU YANA 1355 TERÖRİST ETKSİZİ HALE GETİRİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği operasyonlarla son bir haftada 28, 1 Ocak’tan bugüne kadar toplam 1355 terörist etkisiz hale getirildi.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Harekatı bölgesinde; teröristlerin Dergele, Miska köylerinde savunmasız sivillerden gasp ettiği evler ile Hakurk ve Metina bölgelerinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetleri kapsamında çok sayıda tanksavar silahı, Çok Namlulu Roket Atar lançer sistemi, roketatar, bombaatar, Doçka makineli tüfek, piyade tüfeği ile bunlara ait mühimmat; el ve sis bombaları, el yapımı patlayıcı, antipersonel mayını, telsiz, termal ve el dürbünü, çeşitli çaplarda top ve havan mühimmatı ile muhtelif malzeme ele geçirildi.

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading