Yandex Metrica

Sitede Ara

Kırklareli'de süper hücre etkili oldu: Ev ve otomobillerde büyük hasar oluştu

Kırklareli'de süper hücre etkili oldu: Ev ve otomobillerde büyük hasar oluştu

Kırklareli'de sağanak yağışla birlikte dolu yağışı etkili oldu. Kentte aniden etkisini gösteren sağanak ve dolu yağışı hasara neden oldu. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu otomobillere, camlara ve çatılara zarar verdi.  

Gündem

14.06.2024, 20:06

Kırklareli'nde süper hücre olarak anılan hava olayı etkili oldu. Akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak ile birlikte etkili olan dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. 

Aniden bastıan dolu yağışından korunmak isteyen vatandaşlar iş yerlerine sığındı. Cadde ve sokaklar dolu yağışının ardından beyaza bürünürken trafikte aksamalar meydana geldi.

Çöl sıcakları geliyor! Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı: Bu saatlerde dışarı çıkmayın Çöl sıcakları geliyor! Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı: Bu saatlerde... Haberi Görüntüle

OTOMOBİLLER BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ

Meteorolojinin uyarılarının ardından etkili olan sağanakla birlikte ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı büyük hasara neden oldu. Dolu yağışı sırasında araçlar ve tarım alanları ciddi zarar görürdü. Dolu yağışından bazı evlerin çatıları ve camlarında da hasar oluştu

Bölgede etkili olan yağış ile ilgili meteoroloji uzmanları tarafından vatandaşlar uyarıldı. Yetkilier vatandaşların önlem almaları gerektiğini belirtti. Yağışın ardından Kırklareli genelinde hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading