'Kirli' algı oyunu: CHP'nin okulları veliler temizliyor yalanı suya düştü! Görseldeki kadınlar temizlik personeli çıktı

'Kirli' algı oyunu: CHP'nin okulları veliler temizliyor yalanı suya düştü! Görseldeki kadınlar temizlik personeli çıktı

CHP'li Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, okullarda temizliğin veliler tarafından yapıldığını ileri sürerek bir fotoğraf paylaşmıştı. CHP'li başkanın görselde kullandığı kişilerin temizlik personeli olduğu öğrenildi. Devletin yetmediğini ileri süren CHP'li başkanın kirli oyunu ise büyük tepkilere neden oldu.

Gündem

15.10.2024, 16:24

CHP'li Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, 'devletin yetmediğini' ileri sürerek okullarda temizlik yapılmadığını ileri sürmüş hatta izin verilirse okulları kendilerinin temizleyeceğini ifade etmişti. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı! Başvuru tarihi, şartları ve branş dağılımı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı! Başvuru tarihi,... Haberi Görüntüle

CHP'NİN ALGI OYUNU

Valilik üzerinden algı operasyonuna kalkan CHP'li başkanın yalanı kısa sürmeden ortaya çıktı. CHP'li başkanın sosyal medya hesabından "veliler okulları temizliyor" notu ile paylaştığı görselin temizlik personellerine ait olduğu belli oldu. 

İstanbul Valiliğini hedef gösteren CHP'li Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'a ayrıca İstanbul Valisi Davut Gül'den çok sert bir tepki gelmişti.

Şehir hastanelerine KPSS şartsız en az lise mezunu hemşire alımı! İŞKUR başvuru şartları ve açık pozisyonlar Şehir hastanelerine KPSS şartsız en az lise mezunu hemşire alımı!... Haberi Görüntüle

VALİ GÜL'DEN SERT TEPKİ

Kişisel sosyal medya hesabından Şahan'a cevap veren Gül, bir kamu yöneticisi olarak görev yaptığı süre içinde siyasi tartışmalara girmemeye azami özen gösterdiğini vurgulayarak;

"Ancak Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın, 'Devlet yetmiyor, kurumlar çöktü, izin versinler okulları temizleyeceğiz' şeklindeki açıklamalarını, siyasi polemikten ziyade devletimizi ve devletin kurumlarını acz içinde gösterme amacı taşıdığını değerlendirdiğim için bu açıklamayı yapma gereği hissettim. 

C31K nedir? Ebu Cehil ve Arda Bateman kimdir? C31K nedir? Ebu Cehil ve Arda Bateman kimdir? Haberi Görüntüle

"ÖNCE KENDİ PİSLİKLERİNİZİ TEMİZLEYİN"

İstanbul'umuzda toplam 3 bin 963 ilk ve orta dereceli okul bulunuyor. Bu okullarımızda çeşitli statülerde toplam 18 bin 465 temizlik personeli görev yapmaktadır. Bu personelin tüm özlük hakları, kamu kaynaklarından karşılanmaktadır. Temizlik yapmak istiyorlarsa, pislikten geçilmeyen arka sokaklardan başlayabilirler. Çok paraları varsa, yıllardır ödemedikleri borçlarını ödeyebilirler." dedi.

Kendi asli işlerini yaptıktan sonra diğer kamu hizmetlerine ya da öğrencilerimize destek vermek isterlerse bir protokol dahilinde tamamına destek de olabilirler diyerek sözlerine devam eden Gül, "3 bin 963 okuldan 5 tanesine temizlik personeli desteği, 3 milyon öğrenciden 250 tanesine yemek desteği vererek, sosyal medya belediyeciliğiyle laf cambazlığı yapmalarına ve binlerce emekçinin ortaya koyduğu hizmeti karalamalarına müsaade etmeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading