Yandex Metrica

Sitede Ara

Kırmızı kategoriye bir çizik daha! MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe operasyon bölgesine düzenlenen hava harekâtında 4 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Etkisiz hâle getirilen teröristlerden birinin Sevkan Çele kod adlı Yusuf Kalkan olduğu; söz konusu teröristin terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer aldığı ve "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" ve "Silahlı Terör Örgütü Kurma veya Yönetme" suçlarından da aranma kaydı olduğu belirlendi.

Gündem

23.07.2024, 12:03

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadelesi tüm hızıyla devam ederken PKK'ya bir darbe daha vuruldu.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe operasyon bölgesine düzenlenen hava harekâtında 4 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirilirken konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi.

Zehir tacirlerine NARKOÇELİK darbesi: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine NARKOÇELİK darbesi: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Haberi Görüntüle

4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

''Terör örgütüne ağır bir darbe daha!'' ifadesi kullanılırken Irak'ın kuzeyindeki Pençe operasyon bölgesine düzenlenen hava harekâtında 4 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildiği belirtildi.

İstanbul'da kadın kuaförleri pazar günü açık mı? Ankara ve İzmir'de bayan kuaförleri ve güzellik merkezleri pazar günü kapalı mı? İstanbul'da kadın kuaförleri pazar günü açık mı? Ankara ve İzmir'de... Haberi Görüntüle

KIRMIZI KATEGORİYE BİR ÇİZİK DAHA

Açıklamanın devamında ''Etkisiz hâle getirilen teröristlerden birinin Sevkan Çele kod adlı Yusuf Kalkan olduğu; söz konusu teröristin terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer aldığı ve "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" ve "Silahlı Terör Örgütü Kurma veya Yönetme" suçlarından da aranma kaydı olduğu belirlendi.'' ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading