Yandex Metrica

Sitede Ara

Kitabın ismi dikkat çekti! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oluyor!

Kitabın ismi dikkat çekti! MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oluyor!

MHP sosyalmedya hesabından yapılan paylaşımda MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayatının kitaplaştırılacağı duyuruldu. Kitabın isminin 'Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrünün Anlatılmamış Hikayesi' olduğu belirtildi.    

Gündem

11.09.2024, 12:29

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oluyor. MHP'nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Bahçeli'nin hayatının kitaplaştırılacağını bildirdi. 

Polat davasında karar günü! Mahkeme ara kararını açıkladı! Engin Polat serbest bırakıldı! Polat davasında karar günü! Mahkeme ara kararını açıkladı! Engin Polat... Haberi Görüntüle

"DÜNYA BAŞIMA YIKILSA BU DAVADAN VAZGEÇMEM"

Kitabın isminin 'Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrünün Anlatılmamış Hikayesi' olduğu belirtilen videoda Bahçeli'nin "Dünya başıma yıkılsa, aç kalıp muhtaç düşsem yine namerde el açmam, yine de bu davadan dönmem. Bu emanete leke sürdürmem" sözleri eşliğinde kitabın tanıtımı yapıldı.

17 ilde FETÖ'ye KISKAÇ darbesi: Çok sayıda şüpheli yakalandı 17 ilde FETÖ'ye KISKAÇ darbesi: Çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

KUDÜS DAVAMIZ KİTABINI ÇIKARMIŞTI 

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yeni bir kitap çıkardı. "Kudüs Davamız" isimli kitap İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırıma karşı Devlet Bahçeli’nin önerileri yer alıyor.   

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Kudüs Davamız" isimli bir kitap çıkardı. Yapılan açıklamada, "7 Ekim 2023 tarihinden beri İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırıma karşı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin MHP'nin öneri ve hedeflerini değerlendirdikleri kitabı çıktı." denildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading