Yandex Metrica

Sitede Ara

Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Alev dizide neden yok, nasıl öldü?

Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Alev dizide neden yok, nasıl öldü?

Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Alev dizide neden yok, nasıl öldü? Show TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezonda yeni karakterlerlerle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizide izleyicilerin çok sevdiği Alev karakteri de artık olmayacak. Alev'in dizide öldürüleceği yapımcı tarafından açıklanmıştı. Alev'in nasıl ve ne şekilde öleceğine yapımcılar karar verecek. 

Gündem

09.09.2024, 17:22

Son zamanlarda adından en çok söz ettiren dizilerin başında gelen Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kızılcık Şerbeti yeni sezonda yer alacak oyuncular bir bir belli olmaya başlandı. Sevilen oyunculardan bazılarının ise dizinin yeni sezonunda olmayacağı açıklandı. Dizid Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman'ı göremeyen dizi tutkunları Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Alev dizide neden yok, nasıl öldü? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Dilruba Kayserilioğlu ile ilgili yeni gelişme! 4 yıl hapsi isteniyor Dilruba Kayserilioğlu ile ilgili yeni gelişme! 4 yıl hapsi isteniyor Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV ÖLDÜ MÜ?

'Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut dizide Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman'ın dizide artık olmayacağını açıkladı. Alev karakterinin yerine başka bir oyuncunun geçip geçmeyeceği sorusuna ise Turgut "Biz dizide o karakteri öldüreceğiz" diyerek yanıt verdi. Böylece Alev karakterinin ölerek diziye veda edeceği öğrenildi. 

Only Murders in the Building 4. sezon 3 bölüm ne zaman? Only Murders in the Building 4. sezon 3 bölüm ne... Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV NASIL ÖLDÜ?

Alev'in dizide nasıl öleceği konusunda yapımcılardan henüz bir açıklama gelmedi. Dizinin yeni sezonundaki akışa göre Alev'in öldüğünün izleyicilere aktarılması bekleniyor. 

Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli? Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli? Haberi Görüntüle

MÜJDE UZMAN NEDEN DİZİDEN AYRILDI?

Müjde Uzman geçtiğimiz aylarda Kızılcık Şerbeti'nde oynarken bir video çekmiş ve tükenmişlik sedromu yaşadığını belirtmişti. Bu açıklama çok konuşulmuştu. Yapımcı Turgut konu hakkında yaptığı açıklamada "Çok ciddi bir problem yaşadık. Bir video çekti, 'tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum' diye. Ama öyle olmadığını sonradan anladık Şimdi başka bir diziyle anlaşmış... Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak." dedi. 

Son dakika: İstanbul'da metrobüs yangını Son dakika: İstanbul'da metrobüs yangını Haberi Görüntüle

MÜJDE UZMAN'DAN TÜKENMİŞLİK SENDROMU PAYLAŞIMI

Müjde Uzman, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatımda ilk defa tükendim. İşin kötüsü kimse inanmıyor. Herkesin bir teorisi var olmam gereken kişiyle ve sıkıntılarımla alakalı, en büyük sebep de mesleğim! Hayatım çok kolay, ışıltılı pırıltılı (ne demekse), para ve lüks içinde falan olmalıymış kesin. Sahi kimin işi bu kadar konuşuluyor? Ben başka şeyler konuşamayacak mıyım hiç? Sağlık sorunlarına da inanmıyorlar. 30 senelik arkadaşlarım, ruhumu besleyen alışkanlıklarımı, özgürlüğümü geri verin. Ruhum o kadar sıkıştı ki, bedenimde de sıkışmayan, hastalanmayan, ağrımayan yer kalmadı. Ağaçsızlıktan, denizsizlikten insanlıksızlıktan hastayım, yastayım, hiç kimse görmüyor. Bilin bakalım neyim yok? Mecalim!" ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading