Kocaeli'de dikkat çeken aşiret düğünü! Takıda gelin ve damada servet takıldı

Kocaeli'de dikkat çeken aşiret düğünü! Takıda gelin ve damada servet takıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen aşiret düğününde, geline 3 kilogram altın, damada ise 4 milyon 50 bin TL para takıldı. Düğün, binlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Gündem

29.09.2024, 10:16

Kocaeli’nin Gebze ilçesi, geçtiğimiz günlerde Celali aşiretinin düzenlediği görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Özbağ ve Bitirgiç ailelerinin evlatları Serhat Özbağ ve Şevval Bitirgiç, Gebze Cumhuriyet Mahallesi'nde bir sosyal tesisin açık alanında gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi.

Başkan Ali Tombaş resmen duyurdu: 8. Sultanbeyli Kitap Fuarı başladı Başkan Ali Tombaş resmen duyurdu: 8. Sultanbeyli Kitap Fuarı başladı Haberi Görüntüle

GELİN VE DAMADA SERVET DEĞERİNDE TAKI

Düğünde en dikkat çeken anlardan biri, takı merasimi oldu. Davetliler, gelin ve damada takı takmak için adeta birbiriyle yarıştı. Gelin Şevval’e 900 gramlık kemerle birlikte toplamda 3 kilogram altın takılırken, damat Serhat’a ise 4 milyon 50 bin TL nakit para hediye edildi. Takılan paralar arasında dolar ve Euro da yer aldı.

aşiret1.jpg

Toy babalarından oluşan 8 kişilik bir ekip, sahnede toplanan paraları bir valize yerleştirdi. Ancak paraların valize sığmaması üzerine, kalan miktar için ek bir çanta daha getirildi.

Düğün, müzik ve eğlence eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading