Köfteci Yusuf franchise veriyor mu?

Köfteci Yusuf franchise veriyor mu?

Türkiye'nin önde gelen restoran zincirlerinden Köfteci Yusuf franchise hizmeti hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bayilik şartlarını merak ediyor. Peki, Köfteci Yusuf'ta franchise hizmeti var mı?

Gündem

10.10.2024, 14:21

Hızlı servisinin yanı sıra ürün çeşitliliği ile de ön planda olan Türkiye'nin en ünlü restoran zincirlerinden Köfteci Yusuf franchise hizmeti en çok merak edilenler arasında yer almaktadır. Firma tarafından daha öncesinde de yapılan açıklamada franchise hizmetine dair ifadeler kullanılmış ve bayilik şartlarından söz edilmişti.

İlk olarak 1996 senesinde İznik'te kurulan Köfteci Yusuf, 2024 yılı itibarıyla Türkiye'nin 40'tan fazla ilinde 300'ü aşkın bayiye sahip olmasıyla biliniyor. Firmanın son dönemde Türkiye genelinde en hızlı büyüyen markalar arasında yer alması dikkatlerden kaçmazken Köfteci Yusuf Entegre Tesisleri'nde her gün 1000 tona yakın et üretimi yapılıyor.

Köfteci Yusuf Franchise

Fatih'teki sur katliamında yeni gelişme: Emniyet tek tek incelemek için topladı! Fatih'teki sur katliamında yeni gelişme: Emniyet tek tek incelemek için... Haberi Görüntüle

KÖFTECİ YUSUF FRANCHİSE HİZMETİ VERİYOR MU?

Köfteci Yusuf firması tarafından yapılan açıklamada franchise hizmeti verilmediği vurgulandı. Ancak yinede potansiyel içeren girişimci ve yatırımcılara bayilik verilmektedir. Yani bir başka deyişle Köfteci Yusuf'ta franchise verilmemektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading