Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un Ankara şubeleri kapatıldı mı, açık mı?

Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un Ankara şubeleri kapatıldı mı, açık mı?

Ürünlerinde domuz eti kullandığı belirlenen Köfteci Yusuf ile ilgili gelişmeler devam ederken vatandaşlar Köfteci Yusuf şubeleri kapatılacak mı sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki, Köfteci Yusuf kapatıldı mı?

Gündem

10.10.2024, 11:53

Ünlü restoran zincirlerinden Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz etine rastlandığı bilgisine ulaşıldıktan sonra Tarım ve Orman Bakanlığı muayene ve analiz raporları belgesi yayınlandı. Olayın ortaya çıkması ile birlikte Yusuf Akkaş’a ulaşılamadığı da kaydedildi.

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirleri arasında yer alan Köfteci Yusuf’un köfte ve dönerlerinde domuz etine rastlandı. Bu durum sonrasında Köfteci Yusuf’un geleceği ve şubelerinin kapatılıp kapatılmayacağı merak edilirken kendisine de ulaşılamadığı iddiaları gündemde yer aldı.

Fatih Portakal ise dünkü yayınında, “Köfteci Yusuf’a gitmeyin kardeşim” diyerek şirketin sahibi Yusuf Akkaş’ın kayıplara karıştığını söylemişti.

Kayseri'de 105 asker apar topar hastaneye kaldırıldı! Ambulanslar gece boyunca mekik dokudu Kayseri'de 105 asker apar topar hastaneye kaldırıldı! Ambulanslar gece boyunca... Haberi Görüntüle

KÖFTECİ YUSUF KAPATILACAK MI?

Ürünlerinde domuz etine rastlanan ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf’un kapatılıp kapatılmayacağı konusunda henüz bir netlik yoktur. Köfteci Yusuf’un Ankara şubeleri şu anda açıktır.

Köfteci Yusuf

Güç Yüzükleri 3. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri bitti mi 9. bölüm çıkacak mı? Güç Yüzükleri 3. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri... Haberi Görüntüle

BİLMEDEN DOMUZ ETİ YEMEK GÜNAH MI?

İslam dinine göre; haram olan bir yiyeceği bilerek tüketmek büyük bir günah olarak görülmektedir. Ancak bir kişi hiç bilmeden domuz eti tükettiğinde durum farklılık gösterir. İslam alimleri bu konuda bu tür bir durumda kişinin bilerek günaha girmeyeceğini ve bilmeden domuz eti yemenin haram olmayacağını söylemektedir.

Bilmeden yenilen domuz etinin telafisi için tövbe etmek ve bir daha aynı duruma düşmemek için daha dikkatli olunması tavsiye edilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading