Köfteci Yusuf kapatıldı mı? Bilmeden domuz eti yemek günah mı?

Köfteci Yusuf kapatıldı mı? Bilmeden domuz eti yemek günah mı?

Ürünlerinde domuz eti kullandığı tespit edilen Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş hakkında Fatih Portakal’dan gelen açıklama herkesi şaşırttı. Peki, bilmeden domuz eti yemek günah mıdır?

Gündem

10.10.2024, 01:35

Ünlü restoran zincirlerinden Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz etine rastlanması sonrasında Fatih Portakal’dan bir açıklama geldi. Ortaya çıkan belgeler akabinde Portakal, Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş’a ulaşılamadığını ve kendisinin kayıp olduğunu söyledi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan belgelerde ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz etine rastlandığı belgelendi. Bu belgelerin mahkeme yoluyla engellendiği iddia edilirken Fatih Portakal asıl bombayı patlattı.

Portakal, “Köfteci Yusuf’a gitmeyin kardeşim” diyerek şirketin sahibi Yusuf Akkaş’ın kayıplara karıştığını söyledi.

Domuz Eti

MHP'li isimden İzmir için kritik uyarı! 'Patladı, patlayacak' MHP'li isimden İzmir için kritik uyarı! 'Patladı, patlayacak' Haberi Görüntüle

BİLMEDEN DOMUZ ETİ YEMEK HARAM MI?

İslam dinine göre; haram olan bir yiyeceği bilerek tüketmek büyük bir günah olarak görülmektedir. Ancak bir kişi hiç bilmeden domuz eti tükettiğinde durum farklılık gösterir. İslam alimleri bu konuda bu tür bir durumda kişinin bilerek günaha girmeyeceğini ve bilmeden domuz eti yemenin haram olmayacağını söylemektedir.

Bilmeden yenilen domuz etinin telafisi için tövbe etmek ve bir daha aynı duruma düşmemek için daha dikkatli olunması tavsiye edilmektedir.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb ile ortak basın toplantısında konuştu Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb ile ortak basın... Haberi Görüntüle

KÖFTECİ YUSUF KAPATILACAK MI?

Ürünlerinde domuz etine rastlanan ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf’un kapatılıp kapatılmayacağı konusunda henüz bir netlik bulunmamaktadır. Köfteci Yusuf şu anda açıktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading