Köfteci Yusuf'un Ankara'daki hangi şubelerinde domuz eti çıktı?

Köfteci Yusuf'un Ankara'daki hangi şubelerinde domuz eti çıktı?

Ürünlerinde domuz eti tespit edilen ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf olduğu resmen duyuruldu. Ankara’daki iki şubesinde domuz etine rastlanan köftecinin şubeleri merak edildi. Peki, hangi şubelerinde domuz eti var?

Gündem

09.10.2024, 18:03

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2 Ekim tarihinde açıklanan taklit ve tağşiş ürünler listesinde ünlü bir restoran zinciri ürünlerinde domuz eti tespit edilmiş ve vatandaşlar bu restoranı merak etmişlerdi. Yayınlanan son bir belgede domuz etinin tespit edildiği restoran ortaya çıktı.

Bu yaşananlar sonrasında sosyal medyada Türkiye'nin en büyük köfte zincirlerinden biri olan Köfteci Yusuf hedefe alındı. Şirket ise bu konuda sessiz kalmayı tercih etti.

Köfteci Yusuf

Son belgelerle birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı denetimlerin ardından ürünlerinde domuz eti çıkan firma Köfteci Yusuf oldu. Ankara’daki iki şubesinde domuz etine rastlanan Köfteci Yusuf’yan konu hakkında yine bir açıklama gelmedi.

Köfteci Yusuf

Söz konusu alınan numunelerin 27 Şubat ve 7 Mart tarihleri olduğu raporlarda da pişmiş köfte eti ve dana eti dönerinde domuz etine rastlandığı ortaya çıktı. Buna göre; Köfteci Yusuf’un Ankara’nın Yenimahalle ve Altındağ şubelerinde domuz eti çıktığı belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading