Komando timleri bölgede: DEM ve YRP'li ismin kavgasında kan aktı!

Komando timleri bölgede: DEM ve YRP'li ismin kavgasında kan aktı!

Bitlis'te Ovakışla Belde Belediye Başkanı DEM Parti’li Baran Turan ile YRP'den Belediye Başkan Adayı olan Serhat Meriç arasında arazi kavga çıktı. Belediye Başkalarının da dahil olduğu ve silahların konuştuğu kavgada 6 kişi yaralandı.  

Gündem

27.09.2024, 17:24

Bitlis'in Ahlat​ ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda; mera arazisinin kullanımı nedeniyle mevcut DEM Parti Belediye Başkanı Baran Turan ve akrabaları ile 2024 yerel seçimlerinde YRP'den Belediye Başkan Adayı Serhat Meriç ve akrabaları arasında kavga​ çıktı.

Bursa'da uçak mı düştü? Bursa'da düşen uçağın markası ve modeli ne, belli oldu mu? Bursa'da uçak mı düştü? Bursa'da düşen uçağın markası ve modeli... Haberi Görüntüle

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI 

Kurşunların havada uçuştuğu kavgada Tuncay Turan karın bölgesinden, Nevzat ve Halis Turan ise sopa darbeleriyle başlarından yaralanarak Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karşı taraftan Erkan ve Cemal Meriç kesici aletle bacaklarından, Bayram Meriç ise taş ile yüzüne isabet eden taş nedeniyle yaralandı. Yaralılar, Ahlat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyede eli kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı! Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyede eli kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ: KOMANDO TİMLERİ BÖLGEDE

Silahların konuştuğu ve 6 kişinin yaralandığı kavganın ardından ekipler harekete geçti. Kavganın gerçekleştiği Ovakışla beldesinde 3 komando timi ve 2 asayiş timiyle güvenlik önlemleri alındı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading