Yandex Metrica

Sitede Ara

Konut kredisi faizleri düştü mü? Halkbank, Ziraat, Vakıf konut kredisi faizi kaç oldu?

Konut kredisi faizleri düştü mü? Halkbank, Ziraat, Vakıf konut kredisi faizi kaç oldu?

Enflasyonla mücadele için parasal sıkılaşma tedbirleri uzun süredir hayatımızda. Merkez Bankası peş peşe faiz artırırken bankalardaki konuk kredisi ve ihtiyaç kredisi faizleri de hızla yükseldi. Ev almak isteyenler yüksek faizler nedeniyle bankaya yanaşamıyordu. Ancak 2024 Eylül ayında kamu bankası konut kredisi faiz oranında indirime gitti. Ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar ise Konut kredisi faizleri düştü mü? Halkbank, Ziraat, Vakıf konut kredisi faizi kaç oldu? sorularına yanıt aramaya başladı.

Gündem

23.09.2024, 14:08

Parasal sıkılaşma tedbirleri kapsamında Merkez Bankası faizleri peş peşe artırdı. Yüzde 50 oranına kadar çıkan faizler nedenitle bankalardan kredi çekmek neredeyse imkansız olmuştu. Özellikle konut kredileri konusunda bir faiz indirimi beklentisi vatandaşlarda vardı ancak beklenen indirim bir türlü açıklanmamıştı. Son yaşanan gelişmelerin ardından kamu bankasından kritik konut kredisi faizi indirimi geldi. Konut kredisi faizleri düştü mü? Halkbank, Ziraat, Vakıf konut kredisi faizi kaç oldu? soruları ev almak isteyenler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Türkiye'nin en zengin 27 kişisi belli oldu Türkiye'nin en zengin 27 kişisi belli oldu Haberi Görüntüle

KONUT KREDİSİ FAİZLERİ DÜŞTÜ MÜ?

Enflasyonla mücadele kapsamında faizler peş peşe yükseltilmişti. Ev almak için bankalara giden vatandaşlar ödeyecekleri toplam maliyeti görünce bu hayallerini başka zamana ertelemek zorunda kalmıştı. Faizlerde indirim beklentisinin oluştuğu son günlerde kamu bankasından flaş hamle geldi. Bir banka faizleri düşürdü. Ziraat Bankası yeni konut kredisi kampanyasını duyurdu. "Konut Kredisi Ürün Paketi" kapsamında konut kredisi faizi 60 aya kadar yüzde 2.89, 120 aya kadar olan vadede ise yüzde 2.79'a indi.

Kitaplara fahiş zam yapan özel okullara af yok! Bakan açıkladı: 400 okula ceza verdik Kitaplara fahiş zam yapan özel okullara af yok! Bakan açıkladı:... Haberi Görüntüle

KAMU BANKALARINDA KONUT KREDİSİ FAİZİ YÜZDE KAÇ?

Kamu bankalarında konut kredisi faizlerini yüzde 2.79 seviyesine kadar gerilemesi bekleniyor. İlk hamle Ziraat Bankası'ndan geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu: CHP lideri Özgür Özel'den Dilruba özrü Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu: CHP lideri Özgür Özel'den Dilruba özrü Haberi Görüntüle

1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ 2.79 FAİZLE TOPLAM GERİ ÖDEME NE KADAR?

2.79 faiz oranından 1 milyon TL kredi çekildiğinde  120 ay vadede taksitleri 28 bin 966 TL’ye 1 milyon TL’ye karşı geri ödenecek toplam tutar 3.475.928 TL olacaktır.

Lyle Menendez ve Erik Menendez kimdir? Canavarlar dizisi gerçek mi? Lyle Menendez ve Erik Menendez kimdir? Canavarlar dizisi gerçek mi? Haberi Görüntüle

GÜNCEL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası Konut Kredisi %2,79

TEB Konut Kredisi %2,90

Akbank Konut Kredisi %3,02

Garanti BBVA Konut Kredisi %3,03

QNB Finansbank Konut Kredisi %3,09

Kuveyt Türk Konut Kredisi %3,09

Vakıf Katılım Konut Finansmanı %3,09

İş Bankası Konut Kredisi %3,15

ING Konut Kredisi %3,19

Vakıfbank Konut Kredisi %3,30

Halkbank Konut Kredisi %3,40

Yapı Kredi Konut Kredisi %3,55

DenizBank Konut Kredisi %4,01

Türkiye Finans Katılım Bankası Konut Kredisi %4,39

Anadolubank Konut Kredisi %4,91

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading