Sitede Ara

Konya satılık ada kimin? Çeçen Adası'nın sahibi kim?

Konya satılık ada kimin? Çeçen Adası'nın sahibi kim?

Konya  Beyşehir Gölü'nde bulunan ada satılığa çıkartıldı. Adanın fiyatı ise dudak uçuklatıyor. 165 milyon lira civarı bir bedelle satılığa çıkarılan adanın kime ait oldu ve sahibi merak konusu oldu. Haberlerin basına yansımasından sonra Konya satılık ada kimin? Çeçen Adası'nın sahibi kim? soruları arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. İşte Çeçen Adası'na dair detaylar...

Gündem

30.09.2024, 12:46

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir Gölü'nde bulunan bir ada satılığa çıkartıldı. Ege ve Akdeniz'de satılan adalara alışkındık ancak bu kez Konya'dan ada stışı haberleri herkesi şaşırttı. Metrekaresi 9 dolardan satılığa çıkartılan ve 550 bin metre kare büyüklüğünde olan adanın toplam satış değeri dudak uçuklattı. Adanın 165 milyon TL'ye satışa çıkartıldığı öğrenilirken adanın sahibi ise merak konusu oldu. Peki Konya'da satılığa çıkartılan adanın sahibi kim?

İstanbul'da bomba paniği! Yollar kapatıldı: Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi İstanbul'da bomba paniği! Yollar kapatıldı: Bölgeye çok sayıda polis sevk... Haberi Görüntüle

KONYA SATILIK ADA SAHİBİ KİM?

İlçe merkezine 12 kilometre mesafede Beyşehir Gölü kıyısında bulunan Çeçen Adası satılığa çıkartıldı. Gölkaşı Mahallesi'ne bağlı olan ada, "Çeçen Adası" ismiyle anılan adanın satış bedeli dudak uçuklattı. Adanın sahibi henüz açıklanmadı. Alınan bilgilere göre mirasla intikal eden adanın satışının yapılmasına karar veren sahibi, bir gayrimenkul şirketiyle anlaştı.

Türkiye'de çağrı cihazı kullanılıyor mu? Türkiye'de çağrı cihazı kullanılıyor mu? Haberi Görüntüle

ADAYA SALLA ULAŞIM SAĞLANIYOR

Küçükbaş hayvanlar ve tarım makineleri, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki adaya salla taşınıyor. Konya Beyşehir Gölü'nde bulunan ve dikdörtgen şeklindeki 550 bin metrekarelik adada, tarım ve hayvancılık yapılıyor.

Bakan Kurum açıkladı! İşte Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu: Risk devam ediyor Bakan Kurum açıkladı! İşte Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu: Risk devam... Haberi Görüntüle

ÇEÇEN ADASININ SAHİBİ KİM?

Gölkaşı Mahallesi Muhtarı Ali Navruz konuya dair yaptığı açıklamada "Çeçen Adası satılığa çıkarıldı. Bedeli 165 milyon lira civarında belirlenmiş. Toplamda 550 dönüm büyüklüğünde. Bu adada, hayvancılık ve tarım yapılıyor. Şimdi satılacak. Tek tapu olduğunu biliyorum. Geçenlerde gelenler oldu, galiba anlaşamadılar." dedi.

Adanın satışını üstlenen gayrimenkul şirketinin sahibi Samet Ok adanın özelliklerini anlattı. Ok açıklamasında "Konya'da ada satışı yapmak heyecan uyandırıyor. Kentte böyle bir yer yok. Tek satılık ada burası. Kuzeyden güneye 2 kilometre, doğudan batıya olan bölümü de 400 metreye kadar ulaşıyor. Doğal güzelliği olan bir yer. Çok talep var. Metrekare fiyatı 9 ABD doları olarak belirlendi. Müşterilerimizi bekliyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading