Yandex Metrica

Sitede Ara

Konya'da vahşet: 5 aydır kaybolan kadını toprağa gömmüşler

Konya'da vahşet: 5 aydır kaybolan kadını toprağa gömmüşler

5 aydır kayıp olarak aranan Çiğdem E. isimli bir kadının cesedi Konya'daki bahçede gömülü olarak bulundu. Polis, Çiğdem E.'nin kaçırılmış ya da öldürülmüş olabileceği şüphesiyle 4 şüpheliyi gözaltına aldı.  

Gündem

12.09.2024, 11:06

Konya'da akıllara durgunluk veren bir vahşet meydana geldi. 5 aydır kayıp olarak aranan Çiğdem E. isimli bir kadının cesedi Konya'daki bahçede gömülü olarak bulundu. 

Edinilen bilgiye göre; olay şu şekilde gelişti. Konya'da ikamet eden Çiğdem E. isimli bir kadının 5 ay önce eve dönmemesi üzerine yakınları tarafından polise kayıp başvurusunda bulunuldu.

8 Eylül bugün Süper Lig'de neden maç yok? Bu hafta maçlar neden oynanmadı? 8 Eylül'de hangi takımın maçı var? 8 Eylül bugün Süper Lig'de neden maç yok? Bu hafta... Haberi Görüntüle

KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI

Çiğdem E.'nin 5 aydır kayıp olmasını şüpheli olarak değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadının son görüldüğü bölgelerden geriye dönük güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Çalışmalar neticesinde Çiğdem E.'nin Afganistan uyruklu 4 kişiyle birlikte görüldüğünü tespit edildi. Polis, Çiğdem E.'nin kaçırılmış ya da öldürülmüş olabileceği şüphesiyle 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Şüpheli olmayan tek akrabadan önemli karar Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Şüpheli olmayan tek akrabadan önemli... Haberi Görüntüle

BAHÇEDE GÖMÜLÜ BULUNDU

Yapılan sorgulamada Çiğdem E.’nin bıçakla öldürüldüğü tespit edildi. Çiğdem E'nin öldürüldükten sonra Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Hacı Hasanbaşı Caddesi üzerinde bulunan müstakil bir evin bahçesine gömüldüğünü belirlendi.

Bahçede yapılan kazı çalışmasında Çiğdem E.'nin cesedi bulundu. Çiğdem E.’nin cesedi otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, gözaltına alınan şüpheliler Konya Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading