Köprüden önceki son çıkış! Devlet Bahçeli'nin sağ kolundan dikkat çeken açıklama: 22 Ekim bir milat!

Köprüden önceki son çıkış! Devlet Bahçeli'nin sağ kolundan dikkat çeken açıklama: 22 Ekim bir milat!

"Terörist başı gelsin TBMM'de, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" ifadelerini kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağ kolundan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "22 Ekim bir milattır" ifadelerini kullandı.

Gündem

22.10.2024, 16:49

MHP Meclis Grup Toplantısı teröristbaşı Abdullah Öcalan'a seslenen Bahçeli, "Şayet teröristbaşının tecriti kaldırılırsa, gelsin DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün bittiğini, örgütün lağvedildiğini ilan etsin." ifadelerini kullandı.

Kaspi nedir? Hepsiburada kime satıldı? Kaspi nedir? Hepsiburada kime satıldı? Haberi Görüntüle

"22 EKİM BİR MİLAT"

Devlet Bahçeli'nin ezber bozan sözleri siyasette gündemi bir anda değiştirirken, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Türk siyasetinde 22 Ekim bir milattır." ifadelerini kullandı.

Paylaşımına devam eden Fethi Yılmaz, "Bugünden sonra siyasi değerlendirmeler '22 Ekim'den önce, 22 Ekim'den sonra' diye yapılacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Diğer paylaşımında ise Yıldız, modern ceza hukukuna zaman içerisinde yeni kavramların girdiğini kaydetti.

Yıldız, Bu kavramlardan birinin de Umut Hakkı ya da hükümlünün salıverilmeyi umut etme hakkı olduğunu dile getirerek, "Bu kavram, müebbet ağır hapis cezasına mahkum edilmiş hükümlünün bir gün salıverilmeyi beklemek hakkını ifade etmek için kullanılmaktadır." bilgisini paylaştı.

Cansız bedeni bulunan Rojin Kabaiş'e gözü yaşlı veda! Genç kızın tabutunu bakım kimler taşıdı Cansız bedeni bulunan Rojin Kabaiş'e gözü yaşlı veda! Genç kızın... Haberi Görüntüle

"TARİHİ FIRSATI KİŞİSEL HESAPLARA KURBAN ETMEYİN"

MHP Lideri Bahçeli'nin sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da destek geldi. Partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası dikkat çeken mesajlar verdi.

Cumhur İttifakı'nın uzattığı el kişisel hesaba kurban edilmemeli diyen Erdoğan, "Terörün olmadığı bir ülke inşa edelim. İktidar muhalefet fark etmeksizin ülkeye faydası dokunmayan tartışmalara çekişmelere kayıkçı kavgalarına prim vermemesi önemlidir. Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz.'' dedi.

Siyaset kurumu, Meclis, sivil toplum, basın, akademi ve topyekün millet olarak hep beraber terörün olmadığı bir Türkiye’yi inşa edelim istiyoruz diyerek sözlerine devam eden Erdoğan, "Devlet millet için ve millete hizmet için vardır. Devletin görevi vatandaşına imkanlar dahilinde en iyi hizmeti sunmaktır. Bu temel konularda zafiyeti olan bir devlet, vazifesini hakkıyla yerine getiremiyor demektir." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading