Sitede Ara

KPSS 2024 ortaöğretim sınav sonuçları hangi gün, saat kaçta açıklanacak?

KPSS 2024 ortaöğretim sınav sonuçları hangi gün, saat kaçta açıklanacak?

KPSS 2024 ortaöğretim sınav sonuçları için dikkatler ÖSYM’ye çevrildi. 15 Eylül tarihinde lise mezunları için gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavının ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edildi. Peki, 2024 KPSS 2024 ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gündem

03.10.2024, 18:50

ÖSYM tarafından 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilen KPSS 2024 ortaöğretim sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Lise mezunu öğrencilerin giriş yaptığı KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda detaylar ÖSYM takviminde verilmişti.

KPSSP94 puan türü ile devlet kurum ve kuruluşlarına yerleştirme işlemlerinde geçerli olan ortaöğretim mezunları için geçerli oluyor. ÖSYM tarafından yayınlanan sınav kılavuzunda gerekli olan sınav sonuç tarihinde de bahsedilmişti.

KPSS 2024 ortaöğretim sınav sonuçları

Fenomen Kübra Aykut'un ölümünü ailesi şüpheli buldu! Teyzesinden sevgilisi hakkında çarpıcı iddia! Fenomen Kübra Aykut'un ölümünü ailesi şüpheli buldu! Teyzesinden sevgilisi hakkında... Haberi Görüntüle

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS 2024 ortaöğretim sınav sonuçları 4 Ekim Cuma günü saat 09.00 gibi açıklanacak. Öğrenciler sınav sonuçlarına "sonuc.osym.gov.tr" adresi üzerinden giriş yaparak puanlarını görebilecek.

KPSS ortaöğretim puanıyla çeşitli üniversiteler, enstitüler, bakanlıklar, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Türk Dil Kurumu Başkanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve diğer pek çok kurum alım yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading