KPSS lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı? KPSS sınav yeri sorgulama ekranı!

KPSS lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı? KPSS sınav yeri sorgulama ekranı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024 KPSS Lisans) oturumlarına milyonlarca aday katılacak. Sınava sayılı günler kala adaylar sınava nerede gireceklerini merak ediyordu. Beklenen açıklama ÖSYM'den geldi.  Peki KPSS lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı? KPSS Sınava Giriş Belgeleri erişime açıldı.

Gündem

04.07.2024, 11:12

ÖSYM'nin en geniş katılımlı sınavlarından biri olan KPSS sınavına bu sene de katılımın oldukça fazla olması bekleniyor. Devlet memuru olmak için çabalayan adaylar KPSS sınavından alacakları puanlar ile atama tercihlerinde bulunabilecek. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2024 KPSS Lisans oturumlarına dair sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayınlandı.

Anadolu Efes-Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı uydu kanalları var mı? Anadolu Efes-Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı uydu kanalları var mı? Haberi Görüntüle

KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024 KPSS Lisans) oturumlarına dair sınav giriş belgelerini erişime açtı. Adaylar sınava nerede gireceklerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek.  2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları Sınava Giriş Belgeleri 4 Temmuz Perşembe sabahı ÖSYM tarafından erişime açıldı. 

Aydın-Denizli Otoyol ücreti 2024 | Aydın-Denizli otoyolu ücretli mi bedava mı? Aydın-Denizli Otoyol ücreti 2024 | Aydın-Denizli otoyolu ücretli mi bedava... Haberi Görüntüle

KPSS SINAV YERİ SORGULAMA

KPSS Sınav yeri sorgulaması online olarak saniyeler içinde yapılabilir. https://ais.osym.gov.tr adresine girdikten sonra TC kimlik numarası ve şifre ile sisteme giren adaylar sınava nerede gireceklerini kolayca öğrenebilir. 

ÖSYM'den yapılan duyuruda "2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı" denildi. 

İBB Meclisi'nde LGBT tartışması: AK Partili ve CHP'li üyeler birbirlerinin üzerine yürüdü İBB Meclisi'nde LGBT tartışması: AK Partili ve CHP'li üyeler birbirlerinin... Haberi Görüntüle

KPSS SINAVLARI NE ZAMAN 2024

KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 14 Temmuz'da

Alan Bilgisi 1. gün oturumları 20 Temmuz'da

2. gün oturumları 21 Temmuz'da yapılacak.

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 4 Ağustos'ta düzenlenecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading