Yandex Metrica

KPSS'den 65 puan üstü alanlar dikkat! İlan yayımlandı: Memur alımı yapılacak

KPSS'den 65 puan üstü alanlar dikkat! İlan yayımlandı: Memur alımı yapılacak

Memur alımı ilanları, pekçok gencin hemen hemen hergün arama motoru ile araştırdığı haberlerde ilk sıralarda gelmektedir. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı üniversiteler zaman zaman KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı da en az 65 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağını resmen duyurdu. Detaylar haberimizde…

Gündem

26.09.2024, 20:52

KPSS sınavı ile puan alan memur adayları arama motorları üzerinden memur alım ilanlarını araştırmayı sürdürürken müjdeli haber geldi. Sınavın ardından KPSS puanına uygun kamu kurumlarına pek çok insan başvuru yapıyor. Bu noktada düşük KPSS puanı ile memur alımı yapan kamu kurumları birçok insanın gündeminde yer alıyor.

Binlerce memur adayının beklediği memur alım ilanı haberi Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı'ndan geldi. Belediye memur alımı yapılacağını resmen duyurdu. Ayrıca açıklanan memur alımı ilanında, adaylardan en az 65 KPSS puanı istendiği belirtildi.

Annesi vuruldu, kabus sanıp uyamaya devam etti: Sonrası korkunç Annesi vuruldu, kabus sanıp uyamaya devam etti: Sonrası korkunç Haberi Görüntüle

65 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az 65 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla memur alımı yapılacağı açıklandı.

Sahibinden çöktü mü? 24 Eylül Sahibinden neden açılmıyor? Sahibinden çöktü mü? 24 Eylül Sahibinden neden açılmıyor? Haberi Görüntüle

KIRŞEHİR İLİ MUCUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLANI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanına başvuru yapacak adayların, yazılı sınava katılabilmeleri için başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları gerekmekte.

Başvuru esnasında istenilen belgelerle birlikte, 29 Ekim 2024 - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08:30-11:30 / 13:30-16:30 arasında) Yenice Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No: 6 Mucur/KIRŞEHİR adresindeki Mucur Belediye Başkanlığına şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabilecekleri aktarıldı. Bunun yanı sıra geciken postalardan sorumlu olunmayacağı belirtildi.

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanında, adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartları taşımaları da isteniyor. Söz konusu en az 65 KPSS puanı ile memur alımı ilanı hakkındaki diğer detaylar aşağıda yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading