Kredi kartı 750 TL kesinti iptal mi edildi? Savunma Sanayii Destekleme Fonu Teklifi ertelendi mi?

Kredi kartı 750 TL kesinti iptal mi edildi? Savunma Sanayii Destekleme Fonu Teklifi ertelendi mi?

100 bin TL ve üzerinde limiti olan kredi kartlarından Savunma Sanayi Fonu'na 750 TL'lik kesinti yapılmasını öngören yasa teklifi çok tartışılmıştı. Binlerce kişi kredi kartı limitlerinin düşürmeye başlamıştı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme duyuruldu. 

Gündem

16.10.2024, 09:12

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den gündeme dair önemli açıklamalar geldi. Güler savunma sanayisinin desteklenmesi için 100 bin TL ve üzerinde limiti olan vatandaşlardan alınması planlanan Savunma Sanayii Destekleme Fonu ücretine dair önemli açıklamalarda bulundu. 

The Penguin 4. bölüm ne zaman çıkacak? Penguen 4. bölüm çıktı mı? The Penguin 4. bölüm ne zaman çıkacak? Penguen 4. bölüm... Haberi Görüntüle

KREDİ KARTI 750 TL KESİNTİSİ İPTAL Mİ?

AK Parti Grup Başkanı Güler gündemde çok konuşulan düzenleme ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güler Savunma Sanayii Destekleme Fonu Teklifi görüşmelerinin sonlandığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından Savunma Sanayii Destekleme Fonu Teklifi ertelendi mi? soruları sorulmaya başlandı. Güler açıklamasında "Teklifi daha detaylı ele almak üzere görüşmeleri sonlandırdık."  dedi. Kanun teklifi 2025 yılına ertelendi. 

Öncelik ailenin korunması! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan YİK toplantısı sonrası açıklama Öncelik ailenin korunması! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan YİK toplantısı sonrası... Haberi Görüntüle

SAVUNMA SANAYİİ DESTEKLEME FONU TEKLİFİ ERTELENDİ Mİ?

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Kredi kartlarından katkı payı alınmasını içeren Savunma Sanayii Destekleme Fonu Teklifi görüşmelerinin 2025 yılına ertelendiğini açıkladı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Bütçeye tek kuruş gelmeyecek tamamı savunma sanayi fonuna gidecek ama Meclis eleştirileri dikkate alır" demişti.

Borsa bugün temettü dağıtacak: 4 Şirket belli oldu! Hangi şirketler ne kadar dağıtacak? Borsa bugün temettü dağıtacak: 4 Şirket belli oldu! Hangi şirketler... Haberi Görüntüle

YASA TEKLİFİNDE NELER VAR?

Limiti 100 bin lira ve üzerinde olan kredi kartlarından yıllık 750 lira katkı payı alınması,

gayrimenkul alım satımında alıcı ve satıcıdan ayrı ayrı 750'şer lira alınması, 

tapuda yapılan diğer işlemlerden 375 liralık kesinti yapılması, 

Sıfır araç tescillerinde 3 bin lira, ikinci araç alım satımında bin 500 lira, diğer işlemlerden 75 lira alınması teklifte yer alıyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading