Sitede Ara

Kredi kartı borcu yapılandırmaya herkes başvurabilir mi? Taksitli borç kapatma kimler için geçerli?

Kredi kartı borcu yapılandırmaya herkes başvurabilir mi? Taksitli borç kapatma kimler için geçerli?

Kredi kartı borcu olan vatandaşları sevindiren haber BDDK'dan geldi. Buna göre borçlar 60 aya kadar taksitlendirilerek ödenebilecek. Peki kredi kartı borcu olan herkes yapılanmadan fayadalanabilecek mi? Kredi kartı olan herkes borcunu taksitle ödeyebilir mi?

Gündem

28.09.2024, 10:46

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) 26 Eylül 2024 tarihli kararı kredi kartı borcu ve ihtiyaç kredisi borcu olan vatandaşları sevindirdi. Borçlarını ödeyemeyen ve bu borçlar altında yüksek gecikme faizi nedeniyle ezilenler için yeni bir yapılandırma hayata geçirildi. Buna göre uygun faiz oranlarıyla bu borçların büyük bir kısmı 60 aya varan taksitlerle yeniden yapılandırılabilecek. Kredi kartı borcu yapılandırmaya herkes başvurabilir mi? Taksitli borç kapatma kimler için geçerli? soruları ise şu sıralar pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Hediye Güran kimdir? Narin'in katledilmesinde yeni gelişme! Hediye Güran kimdir? Narin'in katledilmesinde yeni gelişme! Haberi Görüntüle

KREDİ KARTI BORCU YAPILANDIRMAYA HERKES BAŞVURABİLİR Mİ?

Kredi kartı borcu olan herkes bu borcunu yapılandırma ile ödeyebilir mi? soruları pek çok kişi tarafından sorulurken detaylar da geldi. Buna göre bireysel kredi kartlarında dönem borcunun asgari tutarını 30 gün boyunca ödeyemeyenler yapılandırmaya başvurabilecek.

Gezmeye çıkıyorum diye evden çıkmıştı! Aslıhan'dan 2 gündür haber yok Gezmeye çıkıyorum diye evden çıkmıştı! Aslıhan'dan 2 gündür haber yok Haberi Görüntüle

KREDİ KARTI YAPILANDIRMASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Bu yapılandırmadan herkes yararlanamayacak. Kredi kartı borcunu ödeyemeyenler için yapılandırma imkanında, 30 gün gecikme şartı aranacak.  Öncelikle dönem borcunun ödenmesi gereken asgari tutarı ödenmemiş olan bireysel kredi kartlarının mevcut borç bakiyeleri, kart sahiplerinin talep etmesi şartıyla 60 aya kadar vadelere bölünerek yapılandırılacak.  Yapılandırılan tutar için her aya düşen taksit tutarı, o ayın harcamalarından doğan asgari ödeme tutarına eklenecek.

The Penguin 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Penguen 2. bölüm yayınlandı mı? The Penguin 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Penguen 2.... Haberi Görüntüle

EYLÜL AYINDAKİ KREDİ KARTI BORCU YAPILANDIRILIR MI?

Kredi kartında yapılandırma sürecinin miladı 26 Eylül olacak. Yani 26 Eylül'den önceki borçlar yapılandırılabilecek. Yapılandırmaya 30 gün asgari ödemeyi yapmayanlar başvuracak. 

Güç Yüzükleri 2. sezon 7. bölüm ne zaman? Güç Yüzükleri bitti mi? 8. bölüm çıkacak mı? Güç Yüzükleri 2. sezon 7. bölüm ne zaman? Güç Yüzükleri... Haberi Görüntüle

KREDİ KARTI BORÇ YAPILANDIRMA FAİZİ NE KADAR?

Kredi kartı yapılandırmalarında belirli oranlarda faiz işleyecek. Buna göre uygulanacak azami faiz oranı yüzde 3.11 ile sınırlandırılacak. İhtiyaç kredilerinde faizi banka belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading