Yandex Metrica

Sitede Ara

Kredi kartında taksit kaldırıldı mı?

Kredi kartında taksit kaldırıldı mı?

Enflasyonla mücadele için parasal sıkılaşmadan ödün verilmiyor. Bir süredir harcamaların kontrol altına alınabilmesi amacıyla kredi kartlarındaki taksit uygulamasının da kaldırılacağı iddia ediliyordu. Ekonomist Barış Soydan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bazı bankaların kredi kartlarında taksit sayısının kaldırıldığını iddia etti. Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar ise kredi kartında taksit kaldırıldı mı? sorularına yanıt aramaya başladı.

Gündem

04.09.2024, 17:59

Bir süredir kredi kartlarındaki taksit sayılarına sınırlama getirleceği iddia ediliyordu. Konu uzun süre gündemde yer aldı. Konu hakkında resmi açıklama gelmedi. Ancak ekonomist Barış Soydan, kredi kartlarında taksit sayısına ilişkin çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. 

İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı Haberi Görüntüle

KREDİ KARTINDA TAKSİT KALDIRILDI MI?

Artan faiz oranlarına rağmen vatandaşların kredi kartı kullanımı artarak devam ediyor. Ekonomist Barış Soydan, "Talebi daha da baskılamaya devam" diyerek kredi kartlarında taksit sayısının kaldırıldığını iddia etti.  Soydan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında  "Talebi daha da baskılamaya devam: En büyük özel bankalardan birinin şirket kartlarına taksiti dün itibariyle kaldırdığı, bireysel kartlarda taksit sayısını 2 ile sınırlandırdığı ve toptan taksit marka tanımlı firmaların hiç bir şekilde taksit yapamayacağı haberleri geliyor." dedi. Konuya dair yetkililerden ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading