Yandex Metrica

Kritik uyarı! Kişisel verileriniz güvende mi? Microsoft çöktü: Banka hesaplarının şifresini değiştirmek gerekiyor mu?

Kritik uyarı! Kişisel verileriniz güvende mi? Microsoft çöktü: Banka hesaplarının şifresini değiştirmek gerekiyor mu?

Dünya genelinde Microsoft sistemlerinde gelen bir arızadan dolayı 'Küresel' bir problem yaşandı ve hayat neredeyse durma noktasına geldi. Peki bu küresel kriz sonrasında kişisel veriler güvende mi? Banka hesaplarının şifresini değiştirmek gerekiyor mu?  

Gündem

19.07.2024, 15:08

Küresel çapta yaşanan yazılım sıkıntısı bankacılık, havacılık, sağlık başta olmak üzere bütün sektörleri neredeyse etkiledi.  Microsoft kaynaklı sorun nedeni ile dünya neredeyse 'durma' noktasına gelirken, bankada parası olan vatandaşlar tedirginlik yaşıyor.

Yaşanan siber çöküntü sonrasında uzmanlar, yerli yazılımların önemine dikkat çekerken bankada parası olan vatandaşlar için önemli uyarılar da peş peşe geldi.

Yeniden Refah'ta yaprak dökümü: Bir belediye başkanı daha istifa etti! Yeniden Refah'ta yaprak dökümü: Bir belediye başkanı daha istifa etti! Haberi Görüntüle

BANKA HESAPLARIMIZ GÜVENDE Mİ?

Yaşanan kriz sonrasında bankalar ve siber güvenlik uzmanları, kullanıcıların banka hesaplarının güvenliğini sağlamak için yoğun bir çaba gösteriyor. Pek çok banka müşterilerine hesaplarının güvende olduğunu ve durumun kontrol altına alındığının güvencesini verdi.

Narin Güran nerede? Amcası Sami Güran'dan telefon temizliği: Tam 15 dakika sonra... Narin Güran nerede? Amcası Sami Güran'dan telefon temizliği: Tam 15... Haberi Görüntüle

ŞİFRELERİ DEĞİŞTİRİN UYARISI

Kullanıcıların, banka hesaplarını düzenli olarak kontrol etmeleri ve herhangi bir anormallik fark etmeleri durumunda hemen bankalarıyla iletişime geçmeleri tavsiye ediliyor.

Microsoft siber çöküntü sonrası banka hesaplarında para kayıplarının önlenmesi için hesap şifrelerinin değiştirilmesi ve güçlü, benzersiz şifreler kullanılması güvenlik açısından önemli olduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading