Sitede Ara

Kübra Par ile Doğu Perinçek arasında Fetullah Gülen polemiği! Sosyal medya bu çıkışı konuşuyor

Türkiye, Fethullah Gülen'in ölümünü konuşurken haber spikeri Kübra Par ile Doğu Perinçek arasında terörist elebaşı polemiği yaşandı. Doğu Perinçek, Fethullah Gülen için "Allah günahlarını affetsin" dedi. Kübra Par ise ''Biz ateşi bol olsun diyoruz ama'' sözlerini sarf etti. Doğu Perinçek de ''Onu ben söyleyemem çünkü cehenneme gönderme salahiyetine sahip değiliz!'' ifadesini kullandı.

Gündem

26.10.2024, 14:18

15 Temmuz hain darbe girişiminin emrini veren ve 251 kişinin ölümüne yol açan eli kanlı terör örgütü Fethullah Gülen geçtiğimiz günlerde ABD'de hayatını kaybetti. 

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in cenazesi, örgütün ABD’de karargah olarak kullandığı Pensilvanya eyaletindeki çiftliğin bahçesine gömüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teröristbaşı Gülen'in ölümüne ilişkin ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teröristbaşı Gülen'in ölümüne ilişkin ilk açıklama Haberi Görüntüle

YÜZLERİNİ GİZLEDİLER

Gülen’in gömülmesi, örgütün üst düzey isimleri ve aile yakınlarının bulunduğun sınırlı sayıdaki bir topluğun katılımıyla gerçekleşti.

20 Ekim akşamı ölen FETÖ elebaşı Gülen için gelen örgüt mensupları arasında yüz gizleme çabaları dikkati çekti.

Türkiye, Fethullah Gülen'in ölümünü konuşurken haber spikeri Kübra Par ile Doğu Perinçek arasında terörist elebaşı polemiği yaşandı. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tv100’de Kübra Par’ın sunduğu programa konuk oldu.

Hindistan'da son dakika! Ülke alarma geçti: 1 milyon kişi tahliye ediliyor Hindistan'da son dakika! Ülke alarma geçti: 1 milyon kişi tahliye... Haberi Görüntüle

DOĞU PERİNÇEK: ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN

Gençlerin dini duygularını istismar ederken onları vatan hainliğine yönlendiren terörist Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili konuşan Doğu Perinçek, sarf ettiği sözlerle herkesi şaşkına çevirdi.

Doğu Perinçek, Fethullah Gülen'in ölümü sonrası yaptığı değerlendirmede “Allah taksiratını affetsin. Allah günahlarını affetsin.” dedi.

Enflasyonla mücadelede denetimlerin güçlendirilmesi: Bakan Şimşek'ten kritik açıklama! Enflasyonla mücadelede denetimlerin güçlendirilmesi: Bakan Şimşek'ten kritik açıklama! Haberi Görüntüle

KÜBRA PAR ŞAŞIRDI: ATEŞİ BOL OLSUN DİYORUZ

Bu sözleri duyan Kübra Par şaşkınlığını gizleyemedi ve Doğu Perinçek'e şu sözlerle cevap verdi; "Biz ateşi bol olsun dedik, siz tersini söylüyorsunuz!''

Kübra Par'ın sözlerine yanıt veren Doğu Perinçek ise "Onu ben söyleyemem. Çünkü cehenneme gönderme selayetine sahip değiliz." ifadelerini kullandı.

Haber spikeri Kübra Par ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek arasındaki Fetullah Gülen polemiği sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, Gülen hakkında sarf ettiği sözlerden Doğu Perinçek'i yerden yere vurdu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading