Yandex Metrica

Kulaktan kulağa yayıldı! FETÖ'nün 'kayıp hazinesi' definecileri harekete geçirdi: Mezarlıklar kazıldı!

Kulaktan kulağa yayıldı! FETÖ'nün 'kayıp hazinesi' definecileri harekete geçirdi: Mezarlıklar kazıldı!

Yalova'da FETÖ'nün kayıp hazinesi söylentisi kulaktan kulağa yayılması definecileri harekete geçirdi. Şehirde konuşulan iddialara göre,  Azeri iş adamının parasına çöken FETÖ'cüler yakalanma ihtimaline karşı 6 milyon dolar ve 6 kilo altını bir mezara gömdüler. Bu konuşmaları duyan defineciler durumu fırsat bilerek kazı yapmaya başladı.

Gündem

04.09.2024, 19:32

FETÖ'cülerin gömdüğü düşünülen  Yalova Şehir Mezarlığı'nda bir mezara 6 milyon dolar ve 6 kilo altın gömüldüğü söylentileri ağızdan ağza dolaştı. Bunu duyan kişiler ise Yalova Şehir Mezarlığı'na gelerek FETÖ'nün kayıp hazinesini aramaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında arbede! AK Partili ve CHP'li üyeler birbirine girdi İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında arbede! AK Partili ve CHP'li... Haberi Görüntüle

DEFİNE AVCILARI MEZARLIK KAZDI 

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 3 ay önce Yalova Şehir Mezarlığı'na gelen ve bir mezarı kazan definecileri fark eden görevliler durumu polise bildirdi. Olayla ilgili 4 kişi yakalandı. Yakalanan kişiler daha sonra olayla ilgili konuşmazken çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmışlardı. 2 ay önce de yine bir mezar kazılmış ve burada da 2 kişi gözaltına alınmıştı. Sonrasında bu şahıslar da adli kontrolle serbest kalmıştı.

Ayak İşleri 4. sezon 3. bölüm ne zaman? Ayak İşleri 3. bölüm yayınlandı mı? Ayak İşleri 4. sezon 3. bölüm ne zaman? Ayak İşleri... Haberi Görüntüle

BUGÜN TEKRAR KAZI YAPMAYA BAŞLADILAR 

Mezarlıkta gömü arayan definecilerle ilgili bugün yeni bir haber daha geldi. Mezarlığa 34 plakalı bir araçla gelen şahıs mezarlıkta bulunan bir mezarı kazmaya başladı. Durumu fark eden görevliler polise haber verdi. Polis olayla ilgili şüpheli E.A.'yı gözaltına aldı. Şahsın emniyetteki sorgusu devam ediyor. Öte yandan, bugüne kadar olayla ilgili kazı yapan şahısların İstanbul Beykoz Belediyesi'nde çalıştıkları iddia edildi. 

Finans ağı ifşa oldu: MİT'ten MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağına operasyon Finans ağı ifşa oldu: MİT'ten MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağına operasyon Haberi Görüntüle

6 MİLYON DOLAR VE KİLO ALTIN GÖMÜLDÜ İDDİASI 

Olayla ilgili yakalanan şahıslar bugüne kadar yaptıkları kazıların nedenini açıklamazken, iddiaya göre, Yalova Şehir Mezarlığı'nda bir mezara 6 milyon dolar ve 6 kilo altın gömüldüğü söylentileri ağızdan ağza dolaştı. İddiaya göre, Azeri bir iş adamına ait altın ve paralara FETÖ'nün çöktüğü ve bu parayı Yalova'daki bir mezarlıkta sakladığı ileri sürüldü. Bunu duyan kişiler ise Yalova Şehir Mezarlığı'na gelerek FETÖ'nün kayıp hazinesini aramaya başladı. Yan yana duran mezarları 3 ayda farklı tarihlerde para ve altınlara ulaşmaya çalışmak için kazan şüphelilerin bu bilgiyi nereden aldıkları ise merak konusu oldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading