Yandex Metrica

Sitede Ara

Külliye'de kritik toplantı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la görüştü

Külliye'de kritik toplantı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çağırdı. Görüşmenin Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonla ilgili olduğu belirtiliyor.

Gündem

17.05.2024, 18:06

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. Yakın zamanda Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada adı geçen ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan 3 emniyet görevlisinin evlerinde arama yapılmıştı. 

Bahçeli: Savaş Ortadoğu'nun tamamına sıçrayabilir teyakkuzda olmalıyız Bahçeli: Savaş Ortadoğu'nun tamamına sıçrayabilir teyakkuzda olmalıyız Haberi Görüntüle

EVLERİNDE ARAMA YAPILDI

Şüpheli emniyet görevlileri hakkında "suç işlemek için anlaşmak", "adil yargılamayı ve tanığı etkilemeye teşebbüs", "görevi kötüye kullanma" ve "suçluyu kayırma" suçlarından devam eden soruşturmada, şüphelilerin ikametlerinde dijital materyallere el konulması amacıyla arama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Liderlerle telefonda bayramlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Liderlerle telefonda bayramlaştı Haberi Görüntüle

BAHÇELİ'DEN UYARILAR

Gün içinde grup toplantısında bu konuya değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Nitekim hedef; MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye'dir. 17-25 emniyet ve yargı ortaklı darbe girişiminin tekrarını planlayanlara boyun eğersek boyumuz devrilsin, göz yumarsak gözümüz çıksın, eyvallah edersek de kanımız kurusun. Gizli tanık ifadeleriyle şerefli isimleri karalama kumpasını ve tecelli eden millet iradesini gölgeleme arayışını himaye eden ve buna hizmetkarlık yapan kim varsa haindir, Haşhaşidir. Emniyet, yargı ve medya uzantılarının tepesine binilmelidir. Bakalım 'Temiz Eller Operasyonu' nasıl oluyormuş, hepsine göstermek, hepsini yaka paça içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur." ifadelerini kullanmıştı. 

DMM'den 'Suriyeliler mesire alanında kavga çıkardı' iddiasına yalanlama DMM'den 'Suriyeliler mesire alanında kavga çıkardı' iddiasına yalanlama Haberi Görüntüle

GÖZLER GRUP TOPLANTISINDA

Bu gelişmelerin ve MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı konuşmanın ardından gözler yarınki AK Parti Grup Toplantısı'na çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda son dönemdeki gelişmelere dair önemli mesajlar vereceği ve bu mesajların tonunun sert olacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading