Kurye Ata Emre Akman'ı öldüren caninin cezası belli oldu! Babasına beraat, katile yaş indirimi!

Kurye Ata Emre Akman'ı öldüren caninin cezası belli oldu! Babasına beraat, katile yaş indirimi!

Kurye olarak çalışan Ata Emre Akman pizza teslimatı yaptığı bir apartmanın önünde Erdoğan Özdemir tarafından vahşice katledildi. Mahkeme Özdemir'e önce ğırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi, daha sonrasında ise 24 yıla düşürüldü. Azmettiricilikle suçlanan sanığın babası ise beraat etti.  

Gündem

12.07.2024, 17:26

Balıkesir'de zincir restoranda motorkuye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren Erdoğan Özdemir'e önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Fakat sanık Özdemir'in 17 yaşında olduğu göz önünde bulundurularak hapis cezası 24 yıla düşürüldü. Azmettiricilik suçuyla yargılanan babası ise beraat etti.

Ankaralı Turgut'un çocukları kimler? Ankaralı Turgut'un kaç çocuğu var? Ankaralı Turgut'un çocukları kimler? Ankaralı Turgut'un kaç çocuğu var? Haberi Görüntüle

ATA EMRE AKMAN NASIL ÖLDÜRÜLDÜ? 

Üniversiteli Ata Emre Akman, Balıkesir’de bir zincir restoranda çalışmaya başlamasının 5’inci gününde motosikletinin önünü kesen E.Ö’nün bıçaklı saldırısına uğramıştı. Genç Ata Emre, E.Ö’nün 25 bıçak darbesiyle yaşamını yitirmişti.

Kasten yaralama ve tehdit gibi ayrı ayrı altı suçtan kaydı bulunan E.Ö, gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı büyük değişimi: Erhan Ufak nasıl zayıfladı? Ameliyat mı oldu? Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı büyük değişimi: Erhan Ufak nasıl zayıfladı?... Haberi Görüntüle

"BENİ TERSLEYİNCE BIÇAKLADIM"

Katil zanlısı E.Ö, emniyette verdiği ifadesinde, “Babamın imam nikahlı eşi Sultan Durmaz'ı nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım.” dedi.

Listeye Köfteci Yusuf damga vurmuştu! Vatandaşa en çok at ve eşek eti yedirilen iller belli oldu! Listeye Köfteci Yusuf damga vurmuştu! Vatandaşa en çok at ve... Haberi Görüntüle

OLAYDA ADI GEÇEN KADIN: YAŞANANLARDA SUÇUM YOK 

Cinayette adı geçen Sultan Durmaz ise Ata Emre’nin üst kattaki komşusuna pizza getirdiğini söyledi. Bir anne olarak çok üzüldüğünü belirten Durmaz, “Yaşananlarda suçum, günahım yok ama özür dilemem gerekiyorsa özür de dilerim.” dedi.

Savcıyı makam odasında tehdit eden 'bebek çetesi'nin ses kayıtları ifşa oldu: Mehtap çocuğu öldür! Savcıyı makam odasında tehdit eden 'bebek çetesi'nin ses kayıtları ifşa... Haberi Görüntüle

"12 YILDIR BU AİLE İLE MÜCADELE EDİYORUM"

12 yıldır bu aile ile mücadele ettiğini Sultan Durmaz, “4 çocuk annesiyim. İlk eşimden 2 kızım, Orhan’dan 1 oğlum var. Orhan Özdemir’i ben terk ettim. Orhan’ın yaptığı ahlaksızlığa göz yummadım, boyun eğmedim. Orhan’ın tek istediği, çevremdeki insanlara rahatsızlık, huzursuzluk ve korku vermekti. 10 yıl sonra bir evlilik daha yaptım ve şu anda 11 aylık bir oğlum daha var. 12 senedir bu aileyle mücadele ediyorum.” dedi. 

Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap verdi? Zeynep Bastık estetik iddialarına isyan etti: Sosyal medyada ne cevap... Haberi Görüntüle

"AZMETTİREN KİŞİ BABASI ÇIKTI "

Ata Emre’nin annesi Zuhal Akman ise E.Ö’nün babası tarafından azmettirildiğini söyledi. Anne Akman, “Bu caninin azmettiricisi olan babasının şöyle bir beyanı var; 'artık benden iş geçti, benim yapamadığımı oğlum yapacak görürsünüz’ diye tehditleri var, bunun da tanıkları var. Yani o gece apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı.” açıklamasında bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading