KYK ek yurt başvurusunu herkes yapabilir mi? KYK ek yurt başvurusunu kimler yapabilir? Daha önce başvuru yapan tüm öğrenciler başvurabilir mi?

KYK ek yurt başvurusunu herkes yapabilir mi? KYK ek yurt başvurusunu kimler yapabilir? Daha önce başvuru yapan tüm öğrenciler başvurabilir mi?

Gençlik ve Spor Bakanlığ (GSB) KYK ek yerleştirme başvurularının alınmaya başlandığını açıkladı. YKS ek yerleştirme  ve DGS yerleştirme sonuçlarına göre üniversite kazanan adayların merakla beklediği başvurular bugün başladı. Daha önce KYK yurtlarıba başvuran ve yurt çıkmayan öğrenciler KYK ek yurt başvurusu yapabilecek mi? KYK ek yurt başvurusunu herkes yapabilir mi? KYK ek yurt başvurusunu kimler yapabilir? Daha önce başvuru yapan tüm öğrenciler başvurabilir mi?

Gündem

03.10.2024, 11:08

Binlerce öğrencinin merakla beklediği KYK ek yurt başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığ (GSB) 2024-2025 eğitim öğretim yılı ek yurt başvurularının başladığını açıkladı. Başvuruların 4 gün süreceği ve 7 Ekim Pazartesi günü saat 23.59’a kadar devam edeceği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Ruhban Okulu açılacak mı? Fener Rum Patriği'nden dikkat çeken açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Ruhban Okulu açılacak mı? Fener Rum... Haberi Görüntüle

2024-2025 KYK EK YURT BAŞVURUSUNU HERKES YAPABİLİR Mİ?

Üniversite öğrencilerinin en temel sorunlarından bir tanesi barınma sorunu olarak ön plana çıkıyor. KYK yurtlarında kalarak bu sorunu çözmek isteyen öğrenciler KYK yurtlarına başvurularını yaptı. Üniversitelere ek kontenjanla yerleşen öğrenciler için 2024-2025 eğitim öğretim yılı yurt başvurularının başladığını duyurdu. ALO GSB (444 0 472) hattından konu hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Dünyaca ünlü moda dergisi VOGUE'dan PKK defilesi! Terör paçavrasından kazak yaptılar Dünyaca ünlü moda dergisi VOGUE'dan PKK defilesi! Terör paçavrasından kazak... Haberi Görüntüle

KYK EK YURT BAŞVURULARINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

KYK yurt başvuruları e-devlet üzerinden yapılacak. Yatay geçiş, dikey geçiş, yüksek lisans, doktora, ek kontenjan, özel yetenek öğrencileri yurt başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirecek. Başvuru süresince özel yetenek, yatay/dikey geçiş, öğrenci değişim programları, lisansüstü, lisans tamamlama, depremzede olup farklı il ve ilçede öğrenim gören özel öğrenciler ve ÖSYM tarafından ek kayıt süresi verilen öğrenciler yurt başvurusunda bulunabilecek.

Barış Pınarı Harekatı'na tepki amaçlı konserini iptal etmişti: İranlı müzisyen Konya'da konser verecek Barış Pınarı Harekatı'na tepki amaçlı konserini iptal etmişti: İranlı müzisyen... Haberi Görüntüle

KYK EK YURT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KYK ek yurt başvuruları e-devlet üzerinden yapılacak. Adaylar T.C Kimlik Numaraları ve şifreleri ile e-Devlet sistemine giriş yaparak başvuru işlemlerini tamamlayabilecek.

Yusuf Yazıcı transfer gelişmesi | Yusuf Yazıcı hangi takımla anlaştı? Yusuf Yazıcı transfer gelişmesi | Yusuf Yazıcı hangi takımla anlaştı? Haberi Görüntüle

YURT YEDEK SIRASINDA KALAN ÖĞRENCİLER NE YAPMALI?

Bakanlıkça belirlenen tarihlerde yedek alım sonuçları açıklanmaktadır. Sonuçların https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvuru-sonucu-sorgulama linkinden takip edilmesi gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading